Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Nyt on aika

Helmikuu helisee: valo lisääntyy ja päivä pitenee.


Itsehoitokurssi meridiaaniterapian keinoin

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Itsehoitokurssi meridiaaniterapian keinoin

2.2.2008 Tuija Pillikko / Maarit Ohranen - Kansalaisopisto

Karstulan kansalaisopisto järjestämällä meridiaaniterapian lyhytkurssilla opettajana toimii Tuija Pillikko.

Meridiaaniterapian itsehoitoa pääsee opiskelmaan kansalaisopiston järjestämällä lyhytkurssilla: "Itsehoitokurssi meridiaaniterapian keinoin" Nopolan koululla keskiviikkoisin 5. - 26.3.2008 klo 18.00 - 19.30. Opettajana toimii kuntohoitaja, diplomi meridiaaniterapeutti Tuija Pillikko. Kurssille ilmoittautumiset Karstulan kansalaisopiston toimistoon viimeistään 25.2. puh. 044 - 459 6656.

Meridiaaniterapia on elimistön sähköjärjestelmän tasapainottamista. Suurin osa akupisteistä sijaitsee näillä meridiaaneilla (puhutaan myös akukanavista ja energiakanavista). Ihmisessä on 14 päämeridiaania ja ne yhdistävät solumme ja elimemme toisiinsa. Energian kiertäessä meridiaaneissa jokaisen solun ja elimen energia lisääntyy.

Meridiaaniterapiahoito sisältää myös hyvän ns. itsehoito-osion, jonka myötä jokainen voi itse vaikuttaa omaan ja läheistensä hyvinvointiin.

Päässä sijaitsee hermo- ja verenkiertopisteitä ja vartalolla hermo- lymfapisteitä. Näitä käsittelemällä voidaan tehostaa jokaisen meridiaanin verenkiertoa ja lymfanestekiertoa.

Mitä paremmin meridiaanit ovat tasapainossa, sitä paremmin voimme fyysisesti ja henkisesti.

Itsehoitopisteillä saatuja tuloksia: 3 viikon aikana eräs nainen laihtui 4 kg, noidannuoli tyyppinen selkäsärky poistui, ulostus alkoi pelaamaan paremmin, monet ns. kolotukset poistuneet, energisempi olo, ryhdikäs olo jne...