Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Uudet virsikirjat käyttöön

Sunnuntaina 17.2.2008 otetaan messun yhteydessä uudet virsikirjat käyttöön. Samalla vietetään Kyyjärven Osuuspankin kirkkopyhää ja pankinjohtaja Urpo Ojala luovuttaa virsikirjat seurakunnan käyttöön.


Seurakunnalle oma kotisivuNiin kaukana,mutta niin lähelläYhteistyötä jatketaanKinkereillä oli mukana lapsia ja nuoriaKinkerit OjalassaIloista juhlamieltäAnn-Mari ja Ismo Keskitapio Saunakylän rukoushuoneella

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kinkerit Ojalassa

6.2.2008 Olavi Vallivaara

Talven kinkerikierros on hyvässä vauhdissa.Tiistai-iltana 5.2.oli Ojalan pirtti täynnä kinkerivieraita Kumpulassa.

Vuoden 2008 kinkereillä aiheena on ollut Raamatusta: Roomalaiskirje 7:7-25, katekismuksesta 10 käsky ja kinkerivirret 553 ja 558. Yhteisvastuukeräys 2008 on ollut myös esillä ja kylän sekä seurakunnan asiat. Viidet kyläkinkerit on pidetty ja seitsemät on pitämättä. Ensi viikolla tiistaina 12.2. kinkerit on Lasse Sauramäellä, torstaina 14.2. Seppo Ala-Oikarilla ja seuraavan viikon torstaina 21.2. Pentti Honkosella. Maaliskuussa ovat kinkerit 6.3.Tuomas Takasella,9.3.Liisa Hännisellä ja 13.3.Pentti Pekkarisella. Kinkerikierros päättyy Hokkalan Antti Keskitalolle 13.4.

Kinkereille on kokoontunut väkeä mukavasti. Kumpulan kinkereillä Ojalassa, Huttusen kodissa, oli oikein vanhan ajan tunnelma. Väkeä oli kokoontunut 34 henkilöä. Kanttori Minna Erkkilä on opettanut kinkerivirsiä ja khra Olavi Vallivaaran johdatuksella on käsitelty muita asioita. Vielä ehtii kinkereille - jalkapuuhun ei tänä vuonna panna, vaikka ei osaisikkaan läksyjä- tervetuloa!