Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Uudet virsikirjat käyttöön

Sunnuntaina 17.2.2008 otetaan messun yhteydessä uudet virsikirjat käyttöön. Samalla vietetään Kyyjärven Osuuspankin kirkkopyhää ja pankinjohtaja Urpo Ojala luovuttaa virsikirjat seurakunnan käyttöön.


Seurakunnalle oma kotisivuNiin kaukana,mutta niin lähelläYhteistyötä jatketaanKinkereillä oli mukana lapsia ja nuoriaKinkerit OjalassaIloista juhlamieltäAnn-Mari ja Ismo Keskitapio Saunakylän rukoushuoneella

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Iloista juhlamieltä

29.1.2008 Mirjam Huotari

Lämmin kiitos kaikille teille, jotka muistitte Kyyjärven helluntaiseurakuntaa 50-vuotisen taipaleen johdosta! Lämmin kiitos myös kaikille teille, jotka tulitte kanssamme juhlimaan!

Kyyjärven Siionseurakunnan 50-vuotisjuhlat ovat nekin nyt sitten historiaa. Palautteen perusteella uskaltanen sanoa, että meillä kaikilla oli hyvä olla juhlilla. Joku taisi jopa todeta, että oli kyllin juhlalliset muttei liian juhlalliset. Se oletettavasti tarkoitti, että tuntui juhlalta, muttei tarvinnut olla jäykkä.

Sunnuntaina 27.1. kello 12:00 lausui Kyyjärven helluntaiseurakunnan pastori Mirjam Huotari koko läsnäolevan juhlajoukon tervetulleeksi ja juhlan alkaneeksi. Historiikin luki Lasse Kainu ja juhlapuheen piti Esa Hietanen. Musiikkia kuultiin useammalla eri kokoonpanolla. Tervehdyksiäkin oli tullut useampi kappale ja juhlan aikana saimme vielä lisää onnittelupuheenvuoroja.

Historiikissaan Lasse kertoi, kuinka helluntaiherätys sai syntynsä, saapui Suomeen ja sitten Kyyjärvellekin. Kun siinä kuunteli nimiä, vuosia ja työmuotoja, sai huomata, että 50 vuoden aikana on moni ihminen Jumalan armosta saanut olla osallinen monessa asiassa.

Esa Hietanen puhui juhlapuheessaan seurakunnasta. Hän toi elävästi esille sen, kuinka seurakunta koostuu hyvin erilaisista jäsenistä, jotka yhdessä toimivat tarviten toinen toistaan ja edistäen yhtä yhteistä päämäärää. Niin Esa puheessaan kuin moni muukin pitkin juhlaa muistutti siitä, että seurakunnan juhliessa 50-vuotista taivalta suurin kunnia ja kiitos kuuluu Jeesukselle, ei ihmisille.

Siitä huolimatta juhlan aikana saimme kukittaa läsnä olleet perustajajäsenet ja joitakin muita jo pidemmän aikaa seurakunnassa aktiivisesti toimineita ja palvelleita jäseniä. Kiitämme heistä kaikista Jumalaa ja tahdomme heitä siunata! Perustajajäsenistä paikalla olivat Armas Lampinen, Katri Minkkinen ja Meeri Tenhunen. Muita kukitettavia olivat Mikko Kojola pitkästä kuoron johtamisesta ja Perhon työn vastaamisesta sekä monessa muussa mukana olemisesta ja Liisa Pölkki pisimmästä kuorolaisen urasta ja muuten aktiivisesta toimimisesta sekä Lyyli ja Armi Näreaho yleensä aktiivisesta toimimisesta ja ennen kaikkea Armin pitkästä urasta vanhimmistossa (vuodesta 1960 lähtien).

Varsinaisen juhlan jälkeen Kojolan Mikon lausuttua päätössanat maistui juhla-ateria hyvältä. Juhlajoukolla ei tuntunut olevan kiire pois, joten ruoan ja kahvin äärellä sitten vielä jaettiin kuulumisia. Suurkiitos taivaan Isälle ihanista juhlista!