Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Uudet virsikirjat käyttöön

Sunnuntaina 17.2.2008 otetaan messun yhteydessä uudet virsikirjat käyttöön. Samalla vietetään Kyyjärven Osuuspankin kirkkopyhää ja pankinjohtaja Urpo Ojala luovuttaa virsikirjat seurakunnan käyttöön.


Seurakunnalle oma kotisivuNiin kaukana,mutta niin lähelläYhteistyötä jatketaanKinkereillä oli mukana lapsia ja nuoriaKinkerit OjalassaIloista juhlamieltäAnn-Mari ja Ismo Keskitapio Saunakylän rukoushuoneella

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Yhteistyötä jatketaan

8.2.2008 Olavi Vallivaara

Kirkkoneuvosto piti yhteistyötä Karstulan seurakunnan kanssa hyvänä ja tarpeellisena.

Kyyjärven ja Karstulan seurakuntien välinen yhteistyö jatkuu hallinnon,talouden ja virastotöiden kesken aloitetulla pohjalla ja sitä pyritään jatkamaan ja syventämään tulevaisuudessa. Kyyjärvi ostaa nämä palvelut Karstulalta 31.6.2008 saakka ja sitten katsotaan uudestaan tulevaisuuteen. Karstulan papisto lomittaa kirkkoherraa. Pappilan remontti jatkuu ja sen jälkeen toteutetaan esille tulleet pienemmät kiinteistöjen korjaustyöt. Seurakunnan työntekijöille päätettiin hankkia matkapuhelimet ja kanttorille myönnettiin sivutoimilupa 31.5.2008 sakka. Talouspäällikkö Kari Kemppainen selvitti v.2007 tuloslaskelmaa. Talousarvio oli laskettu miinusmerkkiseksi, mutta tulos kääntyi plussalle. Syynä oli arviotua paremmat metsänmyynti- ja verotulot. Kirkkoneuvosto päätti olla myymättä Riihipellon asunto-osaketta, josta oli tullut ostotarjous.