Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Laskettelemaan Vimpeliin

27.1.2008/MLL/Maija Uusiaslo

MLL järjestää laskettelureissun Vimpelin Lakikselle perjantaina 8.2.2008.

Lähdemme linja-autolla Esson pihasta klo 16.15 ja Lakiksen rinteet ovat avoinna klo 17-20. Paluumatkalle lähdemme klo 20. Olemme varanneet laskettelun opetusta alkeisryhmälle eli aiempaa laskettelutaitoa ei tarvitse olla. Myös jo laskettelun alkeet omaaville on tarjolla kertauskurssia rinnesäännöistä ja laskettelusta.

Reissun hintatiedot ovat seuraavat: välinevuokra 5 € hissilippu 5 € ja alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskettelevat aikuisen seurassa ilmaiseksi. Lasten hissi on myös ilmainen. Kyyti maksaa MLL:n jäsenille 1 €/hlö tai 3 €/perhe ja muille 2 €/hlö tai 5 €/perhe. MLL tarjoaa opetuksen.

Kypärä on ehdoton edellytys ja ellei omaa ole, voi sellaisen vuokrata parilla, kolmella eurolla. Alakouluikäisillä on oltava huoltaja mukana ja suoraan rinteeseen voi mennä vain sellaiset, jotka ovat jo aiemmin lasketelleet. Muuten mennään opetuksen kautta pienestä rinteestä isompaan.

Mukaan voi ottaa omaa evästä ja muotiopaikalla on kipinämikko hereillä, toki myös rinnekahvio palvelee rinteiden aukioloaikoina.

Mukaan sopii 49 ensiksi ilmoittautunutta, joten soitappa heti, jos olet lähdössä mukaan. Puh. 0400 627294/ Maija Uusisalo. Parhaiten tavoitat klo 16 jälkeen.

Tervetuloa nauttimaan vauhdin riemusta lumella!