Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kunnanhallituksen päätöksiä

Kunnanhallitus kokousti maanantaina 11.2. 2008 ja teki mm. seuraavanlaisia päätöksiä:


Sivistyslautakunnan päätöksiäAnsiomerkki ja muistamisia

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Ansiomerkki ja muistamisia

31.1.2008 - Maija Uusialo - Kyyjärven kunta

Ansiomerkki Tuula Härköselle ja kannustinpalkinnot Juha ja Anne Koskiselle sekä Teija Rimmille.

Vuoden ensimmäisen valtuuston kokouksen alussa pitkäaikainen kyyjärveläinen valtuutettu ja moninainen luottamushenkilö Tuula Härkönen sai Suomen Valkoisen Ruusun Ritarikunnan ensimmäisen luokan mitalin kulltaristein kunnianosoituksena ja kiitoksena ansiokkaasta toiminnastaan Kyyjärven kunnan opetustoimessa.

Tuula Härköselle ojennettiin Tasavallan Presidentin 6.12.2007 myöntämä ansiomerkki huomionosoituksena hyvin hoidetusta työurasta Kyyjärven kunnan perusopetuksessa sekä kiitoksena siitä työstä, jota hän on kunnassa tehnyt toimiessaan lukuisissa eri luottamustehtävissä.

Kiitospuheessa Tuula Härkönen korosti yhteisöllisyyttä ja yhteistyötä. Hän sanoi ansiomerkin olevan huomionosoitus koko häntä ympäröivälle yhteisölle ja kiitteli samalla kaikkia niitä tahoja, joiden kanssa yhteistyötä viimeisten vuosikymmenien aikana on tehty.

Ennen kokouksen alkua ojennettiin kannustinpalkinnot vuoden 2007 aikana aloittaneille uusille maaseutuyrittäjille. Kivirannassa palkinnon vastaanottivat Juha ja Anne Koskinen, jotka sukupolvenvaihdoksen myötä jatkavat Koskisen tilaa. Tilalla on lypsykarjaa, viljanviljelyä ja pienimuotoista koneurakointia. (Katso Lisäkuvat). Toinen palkittu uusi maaseutuyrittäjä on Teija Rimmi.