Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Akkujen latausta

Väsyttää, ei jaksa, ei huvita. Ei oo, ei tuu. Mikä neuvoksi?Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Akkujen latausta

14.4.2008 Tuula Härkönen / Mediamyllärit

Väsyttää, ei jaksa, ei huvita. Ei oo, ei tuu. Mikä neuvoksi?

Pitkä pimeä on takana. Hämmästyy aina, kun huomaa, että taas se on ohi. Nyt olemme menossa kohti lämpöä, valon määrä on lisääntynyt. Mutta...
Likaiset ikkunat, siivoamattomat kaapit ja laatikot, pölyiset nurkat ja nukkavieru naama peilissä. Revi siitä intoa! Tutkimus ja henk.koht.kokemus kertovat, että ihmiset eivät nuku riittävästi. Ja mitä siitä seuraa? Haluttomuutta, hitautta, äreyttä, selkähartiapääkipua - mikään ei tunnu miltään. Mutta kun ei saa nukutuksi, kun heräilee, kun ottaa selkään ja lonkkaan, sieluun ja sydämeen.

Ehkä voisi tehdä jotakin. Ainakin valita oikeasti tekemisensä eikä vain valittaa (jos nyt jaksaa sitäkään). Eli nouse ylös ja aloita pienestä, yhdestä asiasta: Minäpäs tyhjään tuon tuolin selustan, jossa on parit sukkahousut, jumppahousut, t-paita, paksumpi ja kevyempi ns.parempi paita, muutama lehti, muistiinpanolappu ja kolme lastenkirjaa, pipo ja pannulappu(!).
Asiat kannattaa tehdä jonossa, peräkkäin, yksi kerrallaan keskittyen, ajatellen. "Tuo, nuo pyykkiin; harmi kun jumppakin pian loppuu, tuuletanpas nuo 'kokouspaidat'; lapsenlapset tulevat parin viikon päästä - 'kaivulikiljan' ja prinsessakirjan lukijat. Pipo päähän ja lenkille!"
--- Pikkusen siisti tuoli: siinähän voi istuakin ja laskea tilapäisesti jotain - vähäksi aikaa!

PS. Sauvakävely tuo virtaa: torstaisin kirkon P-paikalta klo 15.30.

PS. Pannulappu??? Taidanpa kipaista hakemaan hiivapalan ja leipoa pullaa. Tulee patalapullekin käyttöä.