Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Iltapäivätapahtuma

7.4.2008 Kyyjärven Mediamyllärit ry/ PK

Mediamyllärit tarjosi jäsenilleen ja Mylläreiden toiminnasta kiinnostuneille henkilöille iloista ajanvietettä Leirintäalueen rannassa.

Vajaat 40 henkeä kokoontui paistamaan makkaraa ja juomaan kahvia tai mehua Leirintäalueen rantaan. Innokkaimmat säntäsivät suoraa päätä jäälle kairaamaan reikiä ja katsomaan antaako "Ahti antimia ja Pekka pieniä kaloja". Kyllähän Pekka antoi niitä pieniä kaloja, mutta vain muutamia. Kalaonni ei oikein kukoistanut, mutta sää oli sitäkin aurinkoisempi ja lämmin.

Leikkimielisessä pilkkikilpailussa pienimmän kalan pilkki Joni Huumarkangas (11cm) ja  seuraavaksi pienin oli Jonne Koivistolla (20 cm).

Arvonnassa  arpa suosi seuraavia henkilöitä: pallogrilli Mauri Pölkki, työkalusarja Lauri Härkönen, teepakkaus Raimo Paananen, kynttilä Mikael Huumarkangas, korvakorut "Rasmus" Tamminen, karkkipussi Mauri Pölkki ja Sirpa Huumarkangas, yliviivauskynä Ilkka Härkönen ja Miikka Vehkalampi, rahapussi Helvi Viitala, sateenvarjo Marita Parkkonen, Nopola News-lippis Milka Paloniemi, Osuuspankin lippalakki Timo-Jaakko Poikonen, aurinkolippis Mira Kotanen.

Samassa tilaisuudessa arvottiin maaliskuun 2008 loppuun mennessä jäseniksi liittyneiden kesken tavarapalkintoja. Pallogrillin voitti Lauri Lahtinen, Web-kameran Kaisa Tamminen ja muistitikun Kyyjärven  Osuuspankki.

Osan arpajaispalkinnoista oli saatu lahjoituksena. Palkinnot lahjoitti JK-center Saarijärvi, Sepon Kulta Kyyjärvi ja Kyyjärven Osuuspankki.

Palkinnot saa noutaa Nopolan Newsin tiloista vko 16 alusta aukioloaikana.

Kiitoksia palkintojen lahjoittajille ja kaikille mukana olleille henkilöille.