Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Pajua ja bocciaa

Huhtikuun kk-tapaamisen seuraus: Pajutyökurssi alkaa ti 15.4. klo 10 nuorisotalolla; bocciaa keskiviikkona 16.4. klo 14.


Lounas maistui kevätkokouksen jälkeen

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Pajua ja bocciaa

8.4.2008 Tuula Härkönen - Eläkeyhdistys

Huhtikuun kk-tapaamisen seuraus: Pajutyökurssi alkaa ti 15.4. klo 10 nuorisotalolla; bocciaa keskiviikkona 16.4. klo 14.

Eläkeliiton Kyyjärven yhdistys kokoontui keväisen koleana tiistaiaamuna 8.4. Kivirantaan. Lähes 40 jäsentä.

 Turpeisen Pekka esitteli pajutöitään ja lupautui pitämään pajutyökurssin. Kurssi alkaa  tulevana tiistaina 15.4. klo 10 Rientolassa nuorisotalolla. Kannattaa kerätä materiaalia tienvarsilta, huomioi mahdollinen maanomistajien lupa. Ei oksaisia eikä paksuja pajuja, vaan "notkeita kuin pajunvarsi"; pajuja kannattaa säilyttää ulkona; ne voi kuoriakin. Varaa pohjia eli kiekkoja tai suorakaiteen muotoisia, millaisen työn haluat tehdä. Rei'itä pohja: pariton luku. Pekka antaa lisäohjeita. Tervetuloa mukaan!

Iloinen rupattelu täytti Kivirannan aulan. Lauloimme, Pekka säesti, Maija lausui runon, Sulo ja Urho kertoivat vitsejä ja Aira piti tehokkaan tuolijumpan. Laulukisassa kuultiin Lokkia ja Porsaita, Hummaa ja Oravaa, Hämähäkkiä ja Leivosta ja monia muita. Arpa suosi onnekkaita. Kiitos riemukkaasta tapaamisesta osanottajille.

Keskiviikkona 16.4. klo 14 aloittelemme sisä-bocciaa nuopparilla. Saamme Karstulasta asiantuntija-apua. Tervetuloa mukaan! Näin aloitamme ja tavoitteena on taso ja sijoitus naapurikunnan malliin. Kellonaika tulee ehkä myöhemmin muuttumaan, seuraa ilmoittelua.

Sauvakävelyä torstaisin klo 15.30 alkaen kirkon parkkipaikalta lähtö. Kevään ja kelien myötä siirrymme Harsunkankaalle mukavammalle alustalle reippailemaan.


PS.  Kaikki ovat tervetulleita - mahdollisuus liittyä yhdistyksemme jäseneksi ( jäsenmaksu 5e/vuosi).