Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Pajua ja bocciaa

Huhtikuun kk-tapaamisen seuraus: Pajutyökurssi alkaa ti 15.4. klo 10 nuorisotalolla; bocciaa keskiviikkona 16.4. klo 14.


Lounas maistui kevätkokouksen jälkeen

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Lounas maistui kevätkokouksen jälkeen

1.4.2008 Tuula Härkönen - Eläkeliitto

EL:n Kyyjärven yhdistys piti kevätkokouksen ti 25.3. Kivirannassa.

Kolmisenkymmentä eläkeliiton jäsentä osallistui sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Toimintakertomus on kattava osoitus aktiivisesta yhdistyksestä: v. 2007 yhteensä 28 tapahtumaa.
Kuukausitapaamisissa vierailivat mm. NopolaNewsista Veikko Huumarkangas, piirin uusi toiminnanjohtaja Kauko Lehtonen ja erikoishammashoitaja. Kävimme teatterissa  Tampereella ja Karstulassa, juhlimassa Kouherossa,   Itämeren aalloilla ja Peurungassa. Toukosiunaustilaisuus oli keväällä, syksyllä piirin elojuhla. Vierailimme jäsentemme luona. Osallistuimme markkinoille ja "olympialaisiin". Ulkoilimme Harsunkankaalla ja pyöräilimme Valkeisenlammelle. Oli jumppaa, punttisalia ja uimista. Joulukuussa "tonttuilimme" omassa juhlassamme.

Kevätkokouksessa vieraili Tuula Paajanen, veroasiantuntija, kertomassa kotitalousvähennyksestä. Asia on tärkeä; se saattaa kuulostaa vaikeammalta kuin oikeasti onkaan. www.vero.fi

Tilaisuuden päätteeksi söimme kauniisti katetun maukkaan lounaan: herkullista kinkkukiusausta, vihanneksia, vihersalaattia ja italiansalaattia; jälkiruokaa. Kiitokset Timolle ja Kivirannan keittiöväelle.

Seuraava eläkeliiton Kyyjärven yhdistyksen tapaaminen on ti 8.4.2008 klo 10 (hallitus puoli tuntia ennen) - siis aina kuukauden toisena tiistaina. Tervetuloa!

PS. Muistilista: 1. sauvakävelylle torstaisin klo 15.30 alkulämmittely kirkon parkkipaikalla, lenkille (ens. kerta to 3.4.)
2. ompeluseurat Toivasen Airalla (Koivulantie) pe 4.4. klo 12.00. Ota mukaan ohuehkoa lankaa ja       sukkapuikot ("tarinan vauvansukat").