Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kunnanhallituksen päätöksiä

Kunnanhallitus piti kokouksen kunnantoimiston kokoushuoneessa 31.3.2008.



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kunnanhallituksen päätöksiä

2.4.2008 - Maarit Autio - Kyyjärven kunta

Kunnanhallitus piti kokouksen kunnantoimiston kokoushuoneessa 31.3.2008.

Kunnanhallituksen kokouksen aluksi ABN AMRO Omaisuudenhoito Oy:n edustaja antoi kunnanhallitukselle sijoituskatsauksen kunnan varojen sijoitustilanteesta ko. yhtiössä.

Kunnanhallitus hyväksyi myös kunnan kaavoituskatsauksen ja päätti laittaa sen julkisesti nähtäville ja antaa sen tiedoksi myös kunnanvaltuustolle.

Kunnanhallitus hyväksyi sivistyslautakunnan esityksen koulunkäynninohjaajan toimen perustamisesta 1.8.2008 lukien. Työaika on 32,5 tuntia viikossa ja palkkaus KVTES:n mukainen. Toimi on ollut määräaikaisesti täytettynä useita lukuvuosia, mutta tarve on kuitenkin pysyvä. Tästä syystä määräaikaisuudelle ei ole enää perustetta.

Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle lisämäärärahan myöntämistä Betsetin teollisuusalueelle Ohrasaaren kaavatien rakentamiseen (16.700 €), vesilinjan rakentamiseen (6.200 €) sekä viemärilinjan rakentamiseen (14.300 €). Alueelle on suunnitteilla teollisuusrakentamista, joka edellyttää kunnallistekniikkaa alueelle.

Kunnanhallitus päätti käynnistää Kyyjärven pienvesistöjen rantayleiskaavan laatimisen.

Kunnanhallitus allekirjoitti tilinpäätöksen vuodelta 2007 ja antoi sen tilintarkastajan tarkastettavaksi ja tarkastuslautakunnan arvioitavaksi, jonka jälkeen se esitetään kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi viimeistään kesäkuun loppuun mennessä. Kyyjärven kunnan vuoden 2007 tilinpäätös on toinen peräkkäinen hyvän toiminnallisen tuloksen tilinpäätös. Vuosikate oli 609.361,25 euroa ja tilikauden tulos 228.316,81 euroa.

Kunnanhallitus päätti palkita kunnan työntekijöitä vuoden 2007 hyvästä tuloksesta kahdella ylimääräisellä palkallisella vapaapäivällä.