Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kehitysvammaisten kirkkopäivää vietettiin Kyyjärvellä

Tiistaina 13.5. kokoontui Kyyjärvelle iso joukko iloista väkeä koko Saarijärven rovastikunnan alueelta viettämään perinteistä kehitysvammaisten kirkkopäivää.


Jari Kuusi siirtyi uusiin tehtäviinHyvän musiikin ilta kirkossaKirkkokuoron juhla sunnuntainaÄitienpäivä3.luokka vieraili pienkodilla ja seurakunnassaJuhlapäiväÄitejä juhlittiin

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Jari Kuusi siirtyi uusiin tehtäviin

21.5.2008 Olavi Vallivaara

Kanttori Jari Kuusi on työskennellyt Karstulan seurakunnassa 1.4.2008 alkaen teologin tehtävissä ja 8.6. lähtien papin virassa.

Viime sunnuntaina vietettiin kanttori Jari Kuusen lähtöjuhlaa yhdessä kirkkokuoron 40-vuotisjuhlien kanssa. Jari ehti hoitaa Kyyjärven kanttorin tehtäviä 12 vuotta. Tänä aikana hän työnsä ohella opiskeli filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistossa ja valmistuu nyt Joensuun yliopistosta teologian maisteriksi. Papiksi hänet vihitään Lapuan tuomiokirkossa 8.6.2008. Hän työskentelee Karstulan seurakunnassa ja hoitaa vt.kappalaisen virkaa pappisvihkimyksen jälkeen. Aija ja Jari Kuusen perhe asuu edelleen kodissaan Oikarin kylällä. Toivotamme Jarille ja koko perheelle onnea ja siunausta uuteen elämänvaiheeseen.

Kyyjärven seurakunnasta on retki Lapualle Jarin pappisvihkimykseen sunnuntaina 8.6.2008. Linja-auto lähtee kirkon parkkipaikalta klo 8.30. Matkan hinta on 20 euroa ja sisältää matkan lisäksi ruokailun. Matkalla on mukana lapualaasia, jokka pitää huolen  esittelypuolesta. Matkanjohtajana on Riitta Kytölä. Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset Riittalle 045-1291622 tai 5253300.