Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kehitysvammaisten kirkkopäivää vietettiin Kyyjärvellä

Tiistaina 13.5. kokoontui Kyyjärvelle iso joukko iloista väkeä koko Saarijärven rovastikunnan alueelta viettämään perinteistä kehitysvammaisten kirkkopäivää.


Jari Kuusi siirtyi uusiin tehtäviinHyvän musiikin ilta kirkossaKirkkokuoron juhla sunnuntainaÄitienpäivä3.luokka vieraili pienkodilla ja seurakunnassaJuhlapäiväÄitejä juhlittiin

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kirkkokuoron juhla sunnuntaina

13.5.2008 Olavi Vallivaara/Minna Erkkilä

Kyyjärven kirkkokuoron 40-vuotisjuhlakonsertti on ensi sunnuntaina 18.5.klo 18 alkaen.

Kuorotoiminnalla on pitkät perinteet Kyyjärvellä. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 40 vuotta, kun Kyyjärven kirkkokuoro r.y. rekisteröitiin ja liitettiin Suomen Kirkkokuoroliittoon. Tätä juhlistaen Kyyjärven kirkkokuoro järjestää kirkossa 40-vuotisjuhlakonsertin. Kuoron johtajina ovat kuluneina vuosina toimineet: Maiju Halttunen, Heimo ja Ismo Pitkänen, Satu Uusisalo, Jari Kuusi ja Minna Erkkilä.

Kuoro laulaa konsertissa vanhoja tuttuja ja vähän uudempiakin lauluja kanttori Minna Erkkilän johdolla. Yleisökin pääsee osallistumaan lauluun sekä yhdessä kuoron kanssa että erikseen. Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelmalehtisen hinta on 5 euroa ja kuoro lahjoittaa kaikille ohjelman ostaneille oman CD levynsä "Mä Jeesuksesta laulan."

Konsertin yhteydessä vietämme kanttori Jari Kuusen lähtöjuhlaa. Hän on siirtynyt työskentelemään Karstulan seurakuntaan ja vihitään papiksi kesäkuussa.

Konsertin jälkeen on seurakunnan tarjoamat juhlakahvit seurakuntasalissa. Kyyjärven kirkkokuoro toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi juhlaan!