Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kyyjärven maamiesseuran atk-koulutus

22.5.2008 Irma Mäkelä /Mediamyllärit ry

Kyyjärven maamiesseuran jäsenistöä opiskeli tietokoneen käyttöä Mediamyllyssä.

Kevään kokouksissa maamiesseuralaiset olivat päättäneet, että nyt on aika kouluttaa halukkaat jäsenet tietokoneen käyttöön. Koulutus aloitettiin Myllyssä huhtikuun 21. päivä ja siihen osallistui neljä henkilöä, opettajana toimi Irma Mäkelä.

Koulutusta pidettiin kymmenen kertaa kahden tunnin jaksoissa. Internet, sähköposti ja Windowsin apuohjelmat tulivat tutuiksi. Kurssi päättyi 21.5. silloin kerrattiin läpikäydyt asiat ja tietenkin juotiin kahvit, kuten kevätjuhlissa ainakin, Leena oli tehnyt maittavan marjapiirakan.

Suunnitelmissa on, että koulutukselle tulee jatkoa syksyllä, kun pelto- ja muut syystyöt on tehty. Tiedostojenhallinta sekä jonkin ohjelman perusteellisempi opettelu on varmaankin looginen jatko tuleville opinnoille. "Virtapäälle" koulutuksia järjestetään myös, jos halukkaita on.

Lopuksi kurssilaiset lähettivät sähköpostitse kommentteja kurssin vaiheista:

  • Maamiesseuran järjestämälle tietokonekurssille tuli kutsu meidänkin postilaatikkoon. Isäntä sinne minutkin oli ilmoittanut varmaankin toiveena oli, että sitten kun minusta tulee oikein tietokone-ekspertti niin opettaisin hänellekin pasianssin peluun. No minähän en ollut ikinä edes aukaissut tietokonetta ja niin vain nyt tässä ihan itsekseni lähettelen tätä sähköpostia. Tämä kurssi oli oikein nimensä mukainen pistoke seinään periaatteella, todella hyvä idea.
  • Ensinnäkin oli tosi hyvä, kun tällainen jarjestettiin. En ollut käyttänyt tietokonetta ollenkaan, hävetti jo sanoa,etta en osaa edes avata konetta. Nyt voin sanoa, etta osaan avata ja tehda muutakin. Olen ollut tosi tyytaväinen tähän kurssiin. Kiitos, etta olet jaksanut meita taalapäitä opettaa. Hyva opettaja.
  • Todella hyvä kurssi, uskallan avata tietokoneen ja jotakin sieltä löytääkin. Opetajalla riiti kärsivällsyytä toistaa asioita yhäuudestaan.
  • Koulutus loppuu 20.05.08.opimme ainakin sähköpostin käyttöä ja paljon muuta tekstin käsittelyä.

Kiitos Kyyjärven maamiesseuralle yhteistyöstä!