EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat

Suomen Mestaruus 125-tikkaa Nokialla

21.5.2008 Alpo Viitala / KyKy / Yhdistelmäjaosto

Ammattioppilaitoksen palloiluhallilla 148 heittäjää

La 17.5.2008 kisattiin Suomen mestaruuksista neljässä eri sarjassa, miehet, miehet-60, naiset ja nuoret. Miesten mestaruus meni Ranualle Kalevi Majovalle 1071 tuloksella. Miehet 60 Hyvinkään tikan Pertti Niskaselle tulos 1061. Naisista paras oli HTK:n Liisa Hautaniemi 1040 tuloksella. Nuorten mestaruus meni Karstulan Tikkaseuran Laura Peltoselle hyvällä tuloksella 915.

Keski-Suomen piiriin tuli kaksi mitalia Lauran kultamitalin lisäksi Karstulan Tikkaseuran Anja Aumanen heitti pronssimitalin arvoisesti 990 häviten pisteellä Jalasjärven tikan Pirjo Muotiolle.

Kykyläisiä mukana oli kolme heittäjää Anne Mäntynen, Toivo Kuusinen ja Alpo Viitala. Lähtiessä tiedettiin että vain Annella on realistiset mahdollisuudet kymmenen sakkiin, eikä siinä pahasti petyttykään. Anne oli 11:sta 948 tuloksella. Toivo Kuusinen sijoitus 41 tulos 875 ja Alpo Viitala sijoitus 43 tulos 801. Kaikki tulokset löytyy STURL:n netti sivuilta.