Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kykyn hiihtomaja pakettiin

7.5.2008 Hannu Kalliojärvi - Kyyjärven Kyky

Harsunkankaalla sijaitsevan Kyvyn hiihtomaja koki kohtalonsa ja talkooväki pisti mökin pakettiin.

Salaman isku lokakuussa 2007 teki tuhojaan, onneksi vakuutukset oli kunnossa ja urheiluseurassa löytyy intoa rakentaa uusi maja samalle paikalle.

Viime viikonlopun aikaan talkoissa pyöri porukkaa vaihtelevasti ja sunnuntaina loput hirret sai kyytiä. Vakuutusyhtiö lunasti vaurioituneen rakennuksen ja hiekkapuhalluksen jälkeen mökki siirtyy uudelle omistajalle. Merkatut hirret on nyt pressujen alla pinossa odottamassa kyytiä "uuteen kotiin". Talkooväki suoriutui hienosti haastavasta nopean aikataulun tehtävästä.

Seuraava vaihe lienee laatan korottaminen ja viemäröintien tarkastus, jonka jälkeen edessä on uuden kehikon pystytyskökkä. Tekemistä siis piisaa kaikille ennenkuin viimeinenkin lista on paikallaan. Urheiluseuran suurin haaste on löytää ja aktivoida kyläläiset rakennustalkoisiin. Pienessä kylässä on tähän kyllä totuttu ja usko hankkeen onnistumiseen ei seuraväellä horju. Kautta aikojen on Kyyjärvellä rakennettu yhteisiä tiloja vapaaehtoisvoimin. Toivotaan ettei Kyvyn maja tuota poikkeusta vaan hyvin alkanut työ sujuu "kykyläiseen" tyyliin kunnialla maaliin saakka !