EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat

Hese-kisa Jämsässä

13.5.2008 Hannu Kalliojärvi

Nopolan 5. luokka edusti kouluaan keskiviikkona 7.5. Jämsässä pidetyssä Hese-kisassa.

Tapahtumaan oli saapunut kymmenkunta joukkuetta ympäri maakuntaa. Kilpailussa otellaan yleisurheilu lajeissa, mukana on pituus, nuorisokeihäs, sukkulaviesti mikä toimii pikajuoksuna ja pitempi viesti kattaa 12 kertaa 400m eli yksi ratakierros per juoksija. Joukkueessa on siis 6 tyttöä ja 6 poikaa.

Kenttälajeissa parhaan henkilökohtaisen sijoituksen nappasi Joonas Muli, keihäässä hän oli kakkonen, sama laji ja sijoitus neljäs oli tyttöjen MerjaTuukkanen. Mainittakoon että Nopolan 5. luokka oli kisan nuorin sillä muut koulut asettivat edustajat 6 luokilta. Kisojen mestaruushan muuten matkasi Pihtiputaalle, Nopolan sijoitus kisassa 5.

Tärkein meinas ihan unohtua, Nopolan kouluhan valittiin parhaaksi panderolli ja kannustus joukkueeksi ja Korpeisen Atte sai fiilistelykisassa mehukatilta hienon repun. Kisamatka toimi samalla vitosten luokkaretkenä ja tulomatkalla pistäydyttiin Palokkakeskukseen suorittamaan ostoksia äideille ja vähän itellekkin.  Ps. Aurinkolasit oli ostoslistan suosikki eikä turhaan !!