Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Pizzapäivä yrittäjiemme kanssa

8.5.2008 Riitta Raivio/ PK

Yrityskummien kanssa leivottiin pizzaa kotsanluokassa.

Ruuan jälkeen kotitalousluokassa leivottiin pitsaa Juhan ja Päivin kanssa. Juha heitti pizzapohjan korkealle. Pizzassa oli tonnikalaa, juustoa, jauhelihaa ja kinkkua. Tohinalla 2:set leipoivat pizzaa. Päivi auttoi laittamaan täytteitä.
         Moona, Aleksi, Benjamin ja Heli
 
Koti-Pizzasta tuli Juha ja Päivi opettamaan tekemään pizzaa. Leivottiin köksäluokassa ja tulos oli maukas. Oli kivaa kun Juha heitti pizzapohjia. Pizzaan voitiin laittaa ananasta, kinkkua, tonnikalaa ja jauhelihaa. KIITOS HYVÄSTÄ PIZZASTA!
         Pekka, Milla, Ville, Kalle ja Emmi
 
Meillä oli vierailulla Juha ja Päivi Korpeinen. Me leivoimme pizzaa! Siitä tuli hyvää. Me saatiin myös mehua. Pizzaan laitettiin ananasta, tonnikalaa, jauhelihaa ja kinkkua. Sitten syötiin pizzaa. Paljon kiitoksia Päiville ja Juhalle.
         Joona, Emilia, Oskari ja Mikael
 
Leivoimme pizzaa. Se oli hauskaa! Juha ja Päivi auttoivat meitä. Lopuksi söimme ne pizzat.
         Valtteri, Juuso, Arttu ja Johanna
 
Meillä oli todellakin vauhdikas ja riemukas hetki kummiyrittäjiemme kanssa. Juha ja Päivi pystyttivät  pizzerian koulun köksäluokkaan. He olivat tuoneet mukanaan kaikki pizzatarpeet ja saimme opastusta pizzanpyörityksen saloihin. Ihastelevat kommentit siivittivät Juhan taitavaa pizzataikinan pyöritystä. Jokainen sai leipoa oman pizzansa haluamistaan täytteistä ja pizzat olivat herkullisia, nam! Miten tavallisessa uunissa valmistuikaan niin maukkaita pizzoja (ihmetystä…onkohan meidän kodin uunissa jotain vikaa…)
Yrittäjäpariskunta on muistanut tokaluokkalaisia myös lahjoittamalla Cafe Palettiin käyvän  alennuskortin jokaiselle oppilaalle ja opelle. Kiitämme teitä iloisin mielin. Toitte päiväämme aurinkoa, piristystä ja hyvää mieltä ja makua!
Myös Päivi ja Juha haluavat toivottaa jokaiselle toppuluokkalaiselle ja hänen kotiväelleen hyvää kevättä!