Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Toukosiunaus

Lautakankaalla järjestettiin Toukosiunaus aamusella ke 14.5.2008.


Hermoelle lommooToukokuussa touhutaan

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Toukokuussa touhutaan

2.5.2008 Tuula Härkönen / EL

Kk-tapaaminen ti 13.5.m klo 10 (hallitus klo 9) ja Toukosiunaus ke 14.5. klo 10.

Vuodenaikojen kierto on rikkaus:kevät ja kesä antavat mahdollisuuden nauttia valosta ja lämmöstä, kasvun ihmeestä. Istua rauhassa ja seurata lintujen pyrähtelyä, haistella hentoa vihreyttä koivun hiirenkorvissa ja kuunnella sirkutusta pellolla ja pihapiirissä, metsässä ja rannalla.

Hyötyliikunta haravan varressa, risuja ja roskien poimiminen ja mullan rapsuttelu tuntuvat hyvältä ja tekevät hyvää mielelle ja kropalle. Mitä sitten raskaammat kevättyöt - löytyy uusia lihaksia!

Kuvassa dokumentti talven pallottelusta. Kalliojärven Hannu liikutti meitä seniorilaisia kansalaisopiston nimissä, yleensä kyllä "kepitti" jumpalla, mutta viimeisellä kerralla teimme liikkeet pehmeän pallon avulla. Jumppa oli mukava sosiaalinen tapahtuma: yhtä tärkeää oli tavata tuttuja kuin venyttää ja vetreyttää. Hannu kehui meitä innokkaiksi ja ahkeriksi: taisi nauttia seurastamme vilpittömästi.

(Totuus: Taitaa olla vino pino hyviä jumppaohjeita itse kullakin, nauhoitettuja jumppaohjelmia ja ostettujakin, mutta kun ei vaan tule tehdyksi. Siksi on luojanlykky, että meillä on mahdollisuus osallistua jumpparyhmiin. Ensi syksynä jatkamme ja tulkaa uudetkin mukaan. Taatusti kannattaa!)

EL:n Kyyjärven yhdistyksen toukokuun tapaaminen on Rientolassa, nuorisotalolla, ti 13.5. klo 10 alkaen. Mukana on tk:n fysioterapeutti Terttu Niskanen. Hän kertoo liikkumisesta ja antaa vinkkejä. Miettikää kysymyksiä valmiiksi. Hallitus klo 9.00: kesäsuunnitelmat.

Toukosiunaus järjestetään Lautakankaalla Jyrki Mäntysellä ke 14.5. klo 10.

Silmu kutsui eläkeläisporukan mukaan, suostuimme toki: Olemme yhdessä varanneet 50 lippua Ränssin kievarin kesäteatterieistykseen to 19.6. juhannusaaton aatoksi.
Luoman Heikki on kirjoittanut kolmannen osan sarjaan, joka lähti Akkarallista (v.1996), sitten oli Kahden akan loukussa ja nyt TAISTELEVAT KOPPELOT. Ränssin kievarilla on kantaesitys, Jussi Myllymäen ohjaus. Esitys on siis ennakkonäytös klo 19. Ruokailuun on mahdollisuus ennen esitystä. Ruokailu + lippu 32 e, pelkkä lippu 13 e eläkeläisiltä, aikuisilta 15 e ja 4-12-v. 7 e.
Ilmoittautumisia ottavat vastaan Koskisen Eila Silmusta ja Suuniitun Maija EL:sta.