Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Ensimmäisten joukossa Suomessa Paletista saa happilaitekasvohoitoja

Katriina Oinonen/Kyyjärven yrittäjät ry 6.6.08

Kuukauden yritys Face-Up avasi 1.5.2008 Paletin 2. kerrokseen kauneuskeskuksen, josta perinteisten kasvohoitojen lisäksi saa maailmallakin uutuutena olevaa Oxyenergy happikasvohoitoa

Jo kaksi vuotta toiminut Parturi-Kampaamo Face-Up laajensi jälleen toimintaansa ja tarjontaansa. Toukokuun alussa 2. kerrokseen perustetusta kauneuskeskuksesta voi nyt saada hoitoa ja virkistystä koko vartalolle. Suomessa voi tällä hetkellä saada ainoastaan viidessä paikassa happilaitekasvohoitoa, joka on hellävaraista ja tehokasta. Nyt tätä uutuutta pääsevät kyyjärveläiset kokemaan.
 
Kesän ajan yläkerrassa antaa käsi-, jalka-, kasvohoitoja kosmetologiksi valmistuva Linda Pölkki. Muuna aikana näitä hoitoja saa Päivi Takalalta. Hoitojen lisäksi voi sieltä saada turvallisen rusketuksen vaikka koko vartalolle suihkurusketuksesta. Kampaamon puolella jatkavat Päivi ja Elsa ja hierontaa ja vartalohoitoja tekee yläkerrassa Karoliina. Kesäapulaisena liikkeessä toimii Laura Päivinen.
 
Elsa toteaa, että kaksi vuotta on näyttänyt, että Paletin asiakkaat ja kyyjärveläiset ovat ottaneet Face-Up:n palvelut hyvin vastaan. Tästä johtuen yritys on uskaltanut tuoda uusia ja jopa Suomessakin uutta olevia palveluja ja tuotteita tarjontaansa.
 
Face-Up:n tytöt toivottavat mukavaa ja virkistävää kesää kaikille lukijoille.