Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English


Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Säästä kymppi - ilmoita vesimittarilukema!

19.5.2008 Aaro Toppinen - Kyyjärven kunta

Ilmoita vesimittarisi lukema perjantaihin 30.5.2008 mennessä. VIELÄ EHTII, TOIMI HETI.

Kaikkien kunnan vesilaitokseen liittyneiden kannattaa nyt ilmoittaa vesimittarilukema tekniseen toimistoon joko kuntatiedotteen liitteenä olleella lomakkeella tai puhelimitse numeroon 014 - 459 7022 tai 014 - 459 7111. Myös sähköpostilla voi ilmoittaa osoitteeseen marja-liisa.oikari@kyyjarvi.fi

Kunnanviraston ollessa suljettuna ilmoituskortin voi jättää viraston sisäänkäynnin vieressä olevaan laatikkoon.

Kesäkuun alussa laitosmiehet kiertävät ne kiinteistöt, joilta lukemaa ei ole ilmoitettu. Erikseen suoritettava luenta maksaa 10 €:a ja se lisätään laskuun.

Kuntatiedotteen liitteenä ollut vesimittarin ilmoituskortti jaettiin kaikkiin talouksiin, myös rivitaloissa asuville. Rivitaloissa tai osakehuoneistoissa asuvien ei kuitenkaan tarvitse ilmoittaa huoneistokohtaista mittarilukemaa tekniseen toimistoon. Taloyhtiöltä peritään vesi- ja jätevesimaksut päämittauksen mukaan ja lukeman ilmoittaa yleensä talonmies tai isännöitsijä.

Ps. Viestinävälineenä Nopola News osoitti taas voimansa. Kopioin nimittäin yllä olevan tiedotteen viime vuodelta ja tekstissä luki.. "Nyt kannattaa kaikkien Matti ja Maija Myöhäisten ilmoittaa vesimittarilukemansa...." Kun julkaisin jutun, niin samantien puhelin soi ja tiedusteltiin, milloin se lukema olisi pitänyt ilmoittaa. Kuntatiedotehan ilmestyy vasta keskiviikona 21.5.2008, jossa tuo luentakortti on mukana.