Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Harmonikansoittoa ja pajutöitä

9.7.2008 Irma Mäkelä/ Mediamyllärit

Pekka A. Turpeinen on paluumuuttaja 40-vuoden jälkeen ja asunut nyt syntymäkunnassaan Kyyjärvellä jo yli neljän vuoden ajan.

Pekka on sanonutkin jossain tilaisuudessa, että hän toi harmonikan ja pajutyöt tullessaan. Kummatkin on otettu Kyyjärvellä vastaan tosi kiitettävästi. Tekemistä on riittänyt. Jopa muutama henkilö on Pekan pajutyökurssien jälkeen jäänyt pajun kanssa "koukkuun".

Laulajia Pekka on saanut säestellä eri juhlissa, jopa kirkossa ja kappelissa soitellen kauneimmista joululauluista virsiin ja siltä väliltä. Vuodet Kyyjärvellä asumisensa aikana Pekka on ollut kansalaisopiston harmonikkapiirissä ja saanut paljon oppia piirin vetäjältä Teijo Rekoselta. Pekka on myös rakennellut muutaman 2-rivisen ja soitellutkin jonkin verran 2-rivistä harmonikkaa.

Pekka säestää harmonikallaan Kyyjärven Kotipuistossa 17.7.08 kello 19.00 yhteislauluillan. Harmonikantaitaja toivookin tilaisuuteen paljon iloista lauluporukkaa toivoen, että löydetään yhteinen sävel. Esilaulajiksi tulee laulattamaan yleisöä Aira Toivanen ja Pentti Pekkarinen.