Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Katso lisäkuvat   

"Puupuisto" 80-vuotiaalle 17.07.2008.

Terttu Sillanpää/ Kaunis Kyyjärvi ry./ Kuvat AnteroHuhtala

11 yhdistystä, yritystä ja järjestöä oli mukana muistopuita istuttamassa.

Aluksi kunnanhallituksen puheenjohtaja Hannu Kainu toivotti kaikki tervetulleiksi kertoen tapahtuman taustoista ja merkityksestä. Tämän lisäksi lauloimme "Kotimaani onpi Suomi"- laulun, josta tuli oikein juhlallinen tunnelma tilaisuuteen.

Sitten tartuttiin lapioihin, katseltiin paikkaa ja etäisyyksiä. Puista löytyi pihlajia, koivuja ja mäntyjä. Toisilla oli isokin joukko taustaporukkaa, esim. Sotaveteraaneilla melkein koko hallitus, on iso asia saada olla mukana tällaisessa. Kaikki puut eivät mahtuneet kunnanviraston edustalle, vaan osa istutettiin Kotikylän puistoalueelle, joka myös hyvä paikka.

Seuraavien yritysten ja yhdistysten edustajat olivat mukana asiassa: Betset Oy, Kaunis Kyyjärvi ry., Kyyjärven Energiaosuuskunta, Kyyjärven Maamiesseura, Kyyjärven Maa- ja kotitalousnaiset, Kyyjärven Osuuspankki, Kyyjärven Piha- ja kiinteistö Oy, Kyyjärven Saha, Kyyjärven Sotaveteraanit ry, MTK:n Kyyjärven yhd., Oinonen, Katriina ja Kai. Kiitokset kaikille!

Toivottavsti puut kasvavat hyvin ja ovat kuntamme kaunistuksena  ainakin vuosikymmeniä, jopa vuosisatoja. Meidän kaikkien pitää vaalia näitä ja muutakin kaunista ympäristöämme.