Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Lintulahden Matti livenä

5.7.2008 Aaro Toppinen - Kyyjärven Mediamyllärit ry

Suomen Lehtiyhtymä Oy:n kehityspäällikkö Matti Lintulahti tutustui Nopola Newsiin ja Kyyjärven mediamyllärit ry:n toimintaan.

Kolme vuotta siinä meni ennenkuin Matti saatiin paikanpäälle tänne Nopolaan. Mattia voidaan perustellusti pitää yhtenä merkittävimpänä henkilönä, joka nosti Nopola Newsin suuren yleisön tietoisuuteen kolmisen vuotta sitten. Tuolloin hän toimi A-lehtien sähköisten medioiden kehitysjohtajana ja siten jo työnsä puolesta seurasi kehitystä niin Suomessa kuin maailmallakin. Toisaalta yhtä perustellusti voidaan todeta, että hän avasi Nopola Newsin taustajoukkojen silmät tutkimaan ja pohtimaan mistä oikeastaan oli kyse. Henkilökohtaisessa Mediablogissaan hän käsitteli asiaa ja tutki taustoja, otti mm. kantaa Nopola Newsin puolesta Helsingin Sanomien Anssi Miettisen Kuukausiliitteestä, Päivää ja yötä -blogissa, jonka tuotokset olivat myöhemmin luettavissa painettuna HS:n kuukausiliitteessä. Taisi muuten olla HS:n ensimmäinen blogi, jos en väärin muista. Vuoden 2006 Journalismikritiikin vuosikirjassa on Matin artikkeli, jossa Nopola Newskin on mainittu. Ja monia muita yhteyksiä.

Tällä hetkellä hän työskentelee Suomen Lehtiyhtymä Oy:n palveluksessa kehityspäällikkönä. Erittäin kiireinen vuosi takana, hän totesi. Nykyistä Pintaa ja pinnan alta -blogiaan hän päivittää kunhan kiireiltään suinkin ehtii.

Kolme vuotta sitten luvatut leivoskahvit Paletissa jäivät vielä juomatta, mutta onneksi oli sentään mehua ja keksejä tarjolla. No, eiköhän ne kahvitkin ehditä vielä hörpätä. Muina antimina tarjoiltiin tuhti paketti mylläreiden suunnittelemia kehityskuvioista Nopola Newsin ympärille ja siinä sivussa yritettiin vähän udella kehityspäällikön näkemyksiä. Erityisen tärkeäksi hän koki yrityssektorin mukanaolon siten, että kaikki osapuolet tuntevat hyötyvänsä. Sitä kautta toimintaan saadaan rahaa ja lisää resursseja.

Mukavaan juttutuokioon osallistuivat Matin lisäksi Tapio Lintulahti, Erkki Koivisto, Veikko Huumarkangas ja yllekirjoittanut.

Niin ja se lippalakki jäi antamatta...