Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Upeita kylätalon tiloja Nurmijoelle

12.07.2008 Matti Lassila/Erämiehet

Talkoot Kylätalolla ovat alkaneet ettenkö sanois rytkeellä lähtihän käyntiin vanhan purku uuden tieltä.

Nurmijoella Kylätalolla aloitettiin talkoot Hermannin päivänä 12.07.2008 eipä oikein ollut säänhaltia suosiollinen meinas olla vähän kosteaa mutta ei tunnu missään hommat ovat suurinosa sisällä.
Kiitos osanottajille alkuun päästiin ihan mukavasti.

Tässä vähän historiaa ja infoa tilanteesta, marraskuussa 2006 Kyyjärven Erämiehet ry osti kunnalta entisen kyläkoulun yhdessä Nurmijoen "kuläyhdistyksen" kanssa mutta kun,  kauppakirjaan piti saada allekirjoituksia ei kyläyhdistystä ollutkaan rekisterissä joten koulu tuli Erämiesten nimiin,
hyvä niinkin muuten kylällä ei olisi kokoontumistiloja koulu olis myyty yksityiselle ja mihin käyttöön?.
Nyt sitä voi käyttökulujavastaan vuokrata kuka tahansa ja lähes mihin tahansa tarkoitukseen.

2007 Seuramme varoin ja TE-keskuksen tuella teimme n.52.000 €  remontin johon upposi myös tuhansia talkoo tunteja. Kiitos myöskin lahjoituksin projektiamme tukeneita.
Niinhän sitä sanotaan että ruokahalu kasvaa syödessä niin meilläkin.

Eihän se mihinkään riittänyt joten teimme uuden suunnitelman ja havahduimme kustannusarvioon joka on veroineen mahtavat 188.975 €
tosin on ennakkotietoa tullut että olis tukeakin tulossa, no jos ei tule niin ei ostella mitään mutta ei remontoidakaan.

Kun tämä on valmis tilat ovat sellaiset että passaa siellä pitää suurempiakin juhlia, sisätiloihin tulee istumapaikat jonkunmatkaa yli sadalle henkilölle.

Sovimme että Talkoot jatkuu joka Lauantai n. klo 10.00 lukuunottamatta viikon loppua 19 ja 20 pv. taitaa olla kaikenlaista muuta menoa monella mutta siitä eteenpäin,  myös joka tiistai ja perjantai klo 17.00 pitäis tulla paikalle sellaisia henkilöitä jotka ovat tietoisia miten jatketaan, jos ei ketään näy soittakaa Matille, Osmolle, Juhalle, Kaunolle tai Keijo A:lle
 
Jos sitten on sellaisia ettei mikään näistä päivistä sovi voidaan sovitella aikataulua että varmasti kaikki halukkaat pääsee, nämä aikataulut eivät saa olla esteenä.

Vieläkin on sellaista ajattelua että eihän me tarvita ja enhän minä kuulu siihen seuraan mutta ei me Kyyjärven Erämiehet olla niin ahtaita etteikö meidän talkoisiin vois tulla pitäjämme ulkopuoleltakin vaikka Vastingilta niin ja vaikka ulkomailta esim. Pylykönmäeltä meillepäin tultaessa ei tarvita edes henkilökorttia.

Koska sitten kun projekti on valmis voi tiloja vuokrata kauempanakin asuvat mikäpä ettei. Osalla seuramme jäsenistä ja minullakin on alkanut sellaista tunnetta pukkaamaan että joillakin olis käsitys että olisimme jonkinlainen "hyväntekeväisyys järjestö" ehei se ajatus on virheellinen.

Kaikella kunnioituksella talkoolaisia kohtaan TERVETULOA tämä on kutsu kertokaa tutuille ja miksei vieraillekin vaikkapa lavatansseissa partnerille jos ei satu mitään muuta julkaisu kelpoista tulevan mieleen.

terv. matti "katellaan ja kuunnellaan"