Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Eu:n Parhaat käytännöt..

..nyt myös suomen kielellä.Yhteistyökumppanit

Katso lisäkuvat   

Ääntä ja kuvaa eetteriin

2.7.2008 Aaro Toppinen - Kyyjärven Mediamyllärit ry

Uudet äänentoistolaitteet testissä sunnuntain juhlassa.

Viime vuoden maanpuolusjuhlaan hommattiin äänentoistolaitteita itsekultakin ympäri kylää. Supparia, mikseriä, mikkiä ja monenlaista muuta pönttöä ja johtoa tarvittiin, sillä tapahtumia oli monessa paikassa yhtäaikaa. Juhlien jälkeen kunnollisten äänentoistolaitteiden puute herätti keskustelun sivistyslautakunnassa ja sitä kautta asia eteni niin, että tänä keväänä kunta päätti hankkia uudet laitteet. Huumarkankaan Veikko avusti hankinnassa kokoamalla hinta-/laatusuhteeltaan asiallisen paketin.

Parasta aikaa uusia laitteita viritetään liikuntasaliin Lintulahden taistelun 200-vuotisjuhlia varten. Laitteistoja testataan ja säädetään eri esiintyjiä varten koko loppuviikon ajan. Oman lisämausteensa soppaan tuo lauantaina järjestettävät tikkakisat, sillä laitteet puretaan välillä pois ja uudelleen niiden tulee olla iskussa sunnuntaina.

Sunnuntain juhlassa kuullaan pääasiassa puhetta, mutta varsinaisen musiikillisen tulikasteensa uudet laitteet saavat Kyyjärven markkinoilla 19.7, kun mm. Matti Nykänen, P.A Turpeinen, Street63 ja monet muut esiintyjät pistävät parastaan. Sen verran on musiikkiakin testattu, että voi hyvillä mielin todeta: Hvyin jytisee!

Lintulahden taistelun 200-vuotisjuhla taltioidaan kolmella videokameroilla mahdollista myöhempää käyttöä varten. Vielä on kuitenkin hämärän peitossa järjestetäänkö juhlasta nettiradio- tai netti-TV lähetys. Taitavat loppua väkisinkin jalat ja kädet kesken:) Mutta sekin selviää aikanaan ja ajantasalla pysyy tietenkin seuraamalla Nopola Newsiä.