Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Eu:n Parhaat käytännöt..

..nyt myös suomen kielellä.



Yhteistyökumppanit

Eu:n Parhaat käytännöt..

25.6.2008 Aaro Toppinen - Kyyjärven Mediamyllärit ry

..nyt myös suomen kielellä.

Viime kuussa ilmestyi Eu:n Best Practices -julkaisu, johon siis Nopola News on valittu mukaan. Tässä kuussa uusia kieliversioita näyttää ilmestyneen Eu:n Leader+ sivustolle. Oheisesta linkistä pääsee tutustumaan nyt myös suomenkieliseen versioon.

http://ec.europa.eu/agriculture/rur/leaderplus/publications/bp_fi.htm

Pienestä fi-kuvakkeesta kun klikkaa niin pääsee lueskelemaan Eu:n valitsemia parhaita käytäntöjä Nopola Newsin lisäksi myös muista maista. Julkaisun alussa on kerrottu käytetyistä valintakriteereistä.

Näin jälkikäteen ajateltuna artikkelissa Nopola Newsin syntyhistoria, tavoitteet ja saavutetut tulokset jäävät hieman epäselväksi ja -tarkoiksi. Teksti vaikuttaa jotenkin "kömpelöltä" ja ympäripyöreältä, mahtaneeko johtua käännöksistä vai mistä, kuka tietää. World Summit Award 2007 -kilpailua ei käyty ennakkotiedoista huolimatta Etelä-Afrikassa vaan arvovaltainen raati koontui Kroatiassa Brijunin saarella syksyllä 2007.

Toisaalta artikkeli kuvaa aikaa ensimmäisen hankeen jälkeen vuoden 2005 lopulta ja nythän on jo toinen mittava kehityshanke takana, jossa luotiin paljon uusia ominaisuuksia mm. netti-TV testejä, yritysyhteistyötä sekä paljon muuta. Niin ja kolmas hanke on nyt vireillä.

Epätarkkuuksista huolimatta pääasia kuitenkin on, että Euroopan tasolla kymmenien tuhansien hankkeiden joukosta ylipäätään Nopola News ja yhteistyötahot ovat mukana 22-kielelllä painettavassa julkaisussa, kansainvälistä yhteismarkkinointia parhaimillaan.