Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky-Betsetin Cup-taival katkesi

25.9.2008 Kyyjärven Kyky - Hannu Kalliojärvi

Valkeakosken Isku-Veikot jatkaa kolmannelle kierrokselle ja saa vastaansa Kempeleen Lentopallon.

Kyyjärven miehistö saa nyt keskittyä 1-sarjan avaukseen, sarja käynnistyy parin viikon kuluttua Rovaniemellä ja Torniossa.

Cup ottelu sunnuntaina ei tarjoillut isäntien puolelta parhaita paloja. Hiljaisella hetkellä alkanut ottelu alkoi nihkeästi. Fiilikset oli jossain muualla, joukkueen lähipiireistä oli poistunut kaksi miestä. Tyhjyys näkyi otteissa, mutta pojat taistelivat hienosti. Olen ylpeä joukkueesta ja voin rehellisesti sanoa, että Isku-Veikot olisi normaali suorituksella joutunut paljon kovemmalle. Vaikea sanoa kuinka paljon liigamiehet olisivat pystyneet parantamaan mutta meille jäi vielä näytettävää.

Kaksi ensimmäistä erää I-V:n peliä johti Sami Juvonen, kokenut passari hoiti mallikkaasti tonttinsa ja olimme usein pari askelta myöhässä niin torjunnassa kuin puollustuksessa. Erät selkeästi Hämeeseen 16-25 ja 17-25.

Pitkä tauko ja uutta vaihdetta silmään. Vieraat vaihtoivat Juvosen tilalle Lehden ja betonimyllyn pyörittäjäksi asteli herra Huumarkangas. Tasaisesti mentiin kahteenkymppiin saakka, Dariuksen käsi kävi tulisesti ja hämäläiset ei pariin kertaan ehtinyt alta pois. Mikasan kuviot kasvoihin Meskaselle ja Häkkiselle ja Koskela niittasi viimeiset pinnat ykköspaikalta ja syöttöruudusta. Mukavalta tuntui saada erä ja sen pojat ansaitsivat.

Neljännessä erässä sarjaportaiden ero näkyi ja suorien virheiden avustuksella Isku-Veikot nappasi jatkopaikan pistein 21-25.  Koskilaisten pisteistä valta osan takoi Togon mies Adje Agnithey, joka palkittiin kuten tuleva betonimies Koskela.