Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kumpulassa riittää virtaa

18.9.2008 Henna Alanen/KIMPPA -hanke

Virtapiiritoiminnan syyskausi pyörähtää käyntiin

Kimppa -hankkeen työntekijät Sinikka Tyynelä ja Henna Alanen vierailivat 16.9.2008 Kumpulan Virtapiirissä vieden terveisiä uudesta hankkeesta ja vastaavasti hakien piirin ”terveisiä” alkavaan kehittämistyöhön kunnassa. Tapaaminen oli oikein mieluisa ja avartava, siitä kiitokset kaikille mukana olleille! Sinikka ja Henna iloitsivat vierailusta, sillä hankkeelle saatiin tapaamisesta arvokasta tietoa mm. tarjolla olevien palvelujen ja toimijoiden tuntemisesta, tarpeista ja odotuksista sekä virtapiirin toiminnasta.

Virtapiiritoiminta ei ole tarkoitettu vain Kumpulan ja Saunakylän asukkaille, vaan mukaan toivotaan väkeä kaikkialta Kyyjärveltä. Toimintaan osallistuminen on maksutonta. Varttuneemmalle väelle suunnatussa piirissä ei myöskään tunneta ikärajoja, joten nuorempienkin kyyjärvisten on helppo tulla mukaan reippaaseen porukkaan. Kuluvaa syksyä ajatellen uusia ideoita ja vinkkejä toiminnan suhteen otetaan myös mielellään vastaan. Ensimmäisellä kerralla aikomuksena onkin kahvittelun lomassa ideoida syksyn toimintaa. Luvassa syksyn mittaan on ainakin ruuanlaittoa yhdessä. Erilaisten teemojen ympärille voidaan taas kutsua vierailijoita ja järjestää vaikkapa pelihetkiä, eikä liikuntaakaan unohdeta!

Kumpulan virtapiiriläiset toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaan Kumpulan koululle tiistaina 23.9.2008 klo 14.00 alkaen!