Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kameraseurassa onnittelujen aika

10.09.2008 Eki Holmberg

Kerhoillassa pääaiheena kansainvälisen kisan voitto

Otsikkokuvana oleva  Niemisen Esan otos "Taistelevat oravat" niitti laakereita jo kotimaan luontokuvakisassa, mutta varsinainen "potti" tuli kotiin kansainvälisessä  IFWP:n luontokuvakisassa jossa ko. kuva voitti nisäkässarjan sekä kokonaiskilvan. Onnea rutkasti Esalle ja "Hyvä me". Kyllä siitä riittää hieman  röyhistelyä Kyyjärven Kameraseurallekin.( No joo, pysytäänpäs asiassa)  Kisan voittajakuvia ,sekä myös aiempien vuosien kuvia ,voi katsella hakemalla Googlesta IFWP ja sieltä  Photokontest 2008 joka löytyy ko. sivun vasemmasta laidasta. Sivut ovat vain englannin kielisiä,mutta kuvat puhuvat puolestaan. Suomalaiset vetivät muuten melkoisen potin tämän vuoden kisassa. Eri alaryhmissä tuli useita kärkisijoituksia. Käykääpä vilkaisemassa.

Voittohehkutusten -ja kahvien- lisäksi iltaan mahtui myös melkoisesti muuta. Härkösen Ilkka esitti pari varsin vauhdikasta ja mukavaa videota.Videot oli tehty suvun perinteisellä kesän taideleirillä, jossa johtolankana on luovuus ja jossa kaikki, niin lapset kuin aikuisetkin ,yhdessä tekevät. On hienoa ,että ne, jotka osaavat myös jaksavat jakaa taitojaan ja antaa mahdollisuuden myös lapsille kasvaa luovuuteen.

Iltaan mahtui myös lisää karhukuvia ,mutta myös muita "hetkiä" oli nähtävillä.Kuvan otossa on usein olennaista vuorokauden- ( ja vuoden-)aika ja valon suunta. Se hetki on löydettävissä ,jos on pinnaa etsiä ja odottaa.Pienet kohteet ja lyhyet hetket ovat monasti varsin haasteellisia.

Täällä Kyyjärvellä elämme keskellä luontoa . Ympäristö on vihreää ja väljää. Kaupunkiympäristö ja -luonto on aivan oman laisensa. Kävelin syyskuisena lauantaina Tampereen keskustassa useita tunteja ainoana ajatuksena "löytää" kaupunki.Myös kaupungissa ympäristön luovat  kohtalaisen pienet kohteet tai asiat. Lisäkuviin olen laittanut muutamia Esan  "hetkikuvia" sekä muutamia omia "erilainen ympäristö kuvia.

Kerhoilta meni rattoisasti ja jäämme odottelemaan seuraava  tapaamista joka on  23. syyskuuta klo 19.00 ja paikka sama. Terve tuloa matkaan asiasta kiinostuneet.

Kyy Eki