Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kunnanjohtajan paikka avoinna

KYYJÄRVI on vireä ja eteenpäin suuntaava kunta pohjoisessa Keski-Suomessa, Pohjanmaan portilla.



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kunnanjohtajan paikka avoinna

2.9.2008 Kunnanhallitus / Maarit Autio / AT

KYYJÄRVI on vireä ja eteenpäin suuntaava kunta pohjoisessa Keski-Suomessa, Pohjanmaan portilla.

Valtatiet 13 ja 16 risteävät Kyyjärvellä ja risteysalueella sijaitsee vilkas ja laadukas kauppakeskus Paletti. Kyyjärvi on haluttu perheasuinpaikka sekä monipuolisen yritystoiminnan ja aktiivisten ihmisten kunta.

Haemme joukkojemme johtajaksi ja kehitystyömme veturiksi energistä

KUNNANJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Edellytämme valittavalta virkaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä riittävää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon.  Lisäksi arvostamme johtamiskokemusta, talouden ja elinkeinoelämän tuntemusta, yhteistyökykyä sekä kehitysmyönteistä työotetta.

Kunnanjohtajan tehtävien hoidossa painotamme elinkeino- ja yritysasioiden hoitoa. Työtehtäviin kuuluu myös kunnan tytäryhtiöiden toimitusjohtajuus. Kyyjärven kunta kuuluu alueelle perustettavaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymään, jonka kautta järjestetään myös Kyyjärven sosiaali- ja terveyspalvelut vuoden 2009 alusta lukien.

Viran täytössä noudatetaan puolen vuoden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksin osoitetaan Kyyjärven kunnanvaltuustolle ja toimitetaan 26.9.2008 klo 15.00 mennessä osoitteella Kyyjärven kunnanhallitus, Honkalehdontie 8, 43700 Kyyjärvi tai sähköpostitse kirjaamo@kyyjarvi.fi.

Lisätietoja antavat valtuuston puheenjohtaja Maija Uusisalo, puh. 0400 627294 ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Hannu Kainu, puh. 040 5401227.

Lisätietoja Kyyjärven kunnasta osoitteesta www.kyyjarvi.fi ja verkkolehdestämme Nopola Newsistä arkisto.nopolanews.fi

Kyyjärvellä 1.9.2008
Kunnanhallitus