Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Valtuuston kokouksen tallenne

Kesäkuussa pidetyn valtuuston kokouksen tallenne löytyy nyt nettiradiopainikkeen alta.



Yhteistyökumppanit

Katso lisäkuvat   

Valtuuston kokouksen tallenne

1.9.2008 Aaro Toppinen - Kyyjärven mediamyllärit ry

Kesäkuussa pidetyn valtuuston kokouksen tallenne löytyy nyt nettiradiopainikkeen alta.

"Pienellä" viivellä, mutta nyt kuitenkin valtuuston kokous on kuunneltavissa pykälä kerraallaan entisen käytännön mukaan. Parissa palautteessa jo niitä kaivattiinkin ja toisessa epäiltiin joka sensuurin iskeneen:) Ei sentään, vaan mylläreiden heinäkuu oli Lintulahden taistelun 200-vuotisjuhlan ja kesämarkkinoiden takia erittäin kiireinen. Ja samantien mennä vilahti näköjään tämä elokuukin.

Tallenteessa esiintyvät rätinät ja pärinät johtuvat etupäässä ukkosmyrskystä, joka raivosi juuri kokouksen alussa. Näin ollen koneessasi tuskin on vikaa. Oli siinä ja tässä, että lähetys ylipäätään voitiin tehdä.

Kuvassa kokouksen puheenjohtajana toiminut Tapio Niskala (oikealla) luovuttaa kunnan lahjan merkkipäiväänsä viettäneelle Mauri Pölkille. Lisäkuvassa Sanna Honkonen lukee ja jättää valtuutetuille MLL:n kansalaisaloitteen. Molemmista löytyy omat tallenteet kyseisen valtuuston kokouksen yhteydestä.

Seuraava valtuuston kokous on tiettävästi syyskuun lopulla ja pyrimme saamaan tallenteen kuultavaksi mahdollisimman pian kokouksen jälkeen.