Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Operaatio Nälkäpäivä onnistui hienosti!

Operaatio Nälkäpäivä järjestettiin tänä vuonna 25.-27.9.2008 Paletin pihassa torstaista lauantaihin ja samalla ympäri Kyyjärveä kierisivät lipaskerääjät.


Mediamylläreiden virkistyspäivän satoaTERVEYSASEMAN TIEDOTUKSIAWANTED!Tarvitsetko turvalaitteistoa esim vanhuksen turvaksi?

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

SPR:n ystäväpiirin toiminut jo 3 vuotta

SPR / Katriina Oinonen 23.10.08

Suomen Punaisen Ristin ystäväpiiri on toiminut jo 3 vuotta ja vapaaehtoisia on mukavasti mukana toiminnassa, mutta lisää heitä aina tarvitaan.

Kyyjärvellä ystäväpiirissä on tällä hetkellä 14 vapaaehtoista ja heillä 20 ystävää, joita käydään säännöllisti tapaamassa. Osa ystävistä asuu vanhainkodilla ja pienkodilla ja osaa käydään tapaamassa kodeissa. Ystävän kanssa jutellaan kuulumisista, juodaan kahvia tai käydään vaikka ulkona kävelyllä. Ystävän luona voidaan käydä viikoittain tai kerran kuukaudessa siten miten tapaamiset sopivat parhaiten vapaaehtoisille ja heidän ystävilleen.

Ystäväpiiri on järjestänyt vanhainkodilla joulun alla puurojuhlan ja kesällä lettukestit. Nämä tilaisuudet ovat olleet mukavaa yhdessäoloa ystävien kesken. Tämän vuoden joulukuussa järjestetään jo 3. puurojuhla.

Ystäväpiirin otetaan mielellään mukaan lisää vapaaehtoisia, sillä ystävää toivovia vanhuksia ilmoittautuu koko ajan lisää!

Lisätietoja toiminnasta saa Katriina Oinoselta puh. 040-5921532.