Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Operaatio Nälkäpäivä onnistui hienosti!

Operaatio Nälkäpäivä järjestettiin tänä vuonna 25.-27.9.2008 Paletin pihassa torstaista lauantaihin ja samalla ympäri Kyyjärveä kierisivät lipaskerääjät.


Mediamylläreiden virkistyspäivän satoaTERVEYSASEMAN TIEDOTUKSIAWANTED!Tarvitsetko turvalaitteistoa esim vanhuksen turvaksi?

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

WANTED!

8.9.2008 Henna Alanen/KIMPPA -hanke

KIMPPA etsii toimijoita yhteiseen kehittämistyöhön.

Toimitko vapaaehtoisena tai työsi puolesta varttuneemman väestön parissa? Onko yhdistykselläsi, seurallasi tai yhteisölläsi vertaistoimintaa jossain muodossa? Kiinnostaako sinua olla mukana tai saada enemmän tietoa ikäihmisten palveluiden kehittämisestä

Jos vastauksesi yllä oleviin kysymyksiin on KYLLÄ, niin KIMPPA -hanke etsii juuri sinua mukaan yhteiseen kehittämistyöhön Kyyjärvellä!

Keski-Suomen sosiaaliturvayhdistys ry:n hallinnoima ja RAY:n rahoittama ” KIMPPA – Yhteisöllisyydestä tukea haja-asutusalueiden ikääntyville” – hanke (2008–2010) on käynnistynyt 1.6.2008. Hankkeessa ovat mukana Korpilahden, Kivijärven ja Kyyjärven kunnat sekä Saarijärven kaupunki. Työntekijöinä hankkeessa toimivat kehittäjä Sinikka Tyynelä ja projektityöntekijä Henna Alanen.

Hankkeen avulla pyritään luomaan mukana oleviin kuntiin uudenlaista toimintakulttuuria ikäihmisten palvelujen järjestämiseksi. Tarkoituksena on lisätä kunnassa olevien toimijoiden yhteistyötä ja tietoisuutta toistensa tuki- ja palvelumuodoista samalla tehostaen ohjausta ja neuvontaa. Uusia palveluita luodaan tarpeiden mukaisesti hyödyntäen eri toimijoiden resursseja. Vapaaehtoistoimintaa ja vertaistukea kehitetään ja tuetaan. Mukaan yhteistyöhön etsitään ja kootaan maaseudun yhteisöllisiä toimijoita (järjestöt, yhteisöt, seurakunnat, yksityiset palvelujen tuottajat, yms.).

Nyt haastamme kaikki toimijat mukaan talkoisiin! Lähdetään yhdessä kehittämään kuntaanne toimivaa ikäihmisten palvelujärjestelmää. Jos sinä, yhteisösi tai järjestösi koette tämän haasteen omaksenne, ottakaa yhteyttä mahdollisimman pian.  Syksyn ensimmäisestä kokoontumisesta lähetetään erillinen kutsu kaikille mukaan ilmoittautuneille.

Kysy rohkeasti myös lisätietoja ja ilmoita kiinnostuksestasi joko Sinikalle tai Hennalle!

Yhteystiedot:

Sinikka Tyynelä, kehittäjä 050-3216430

Henna Alanen, projektityöntekijä, 050-4381506

sähköposti: etunimi.sukunimi@kssotu.fi