Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nurmon Jymy tainnutti Kykyn kotiavauksesa

15.10.2008 Kyyjärven Kyky - Hannu Kalliojärvi

Aliaksei Yeuthukovicihin paluu perjantaina joukkueeseen ei auttanut vielä voittoon saakka betonimiehiä.

Viime kauden mylläri Jani Pykärin iskut olivat pelin lopussa myrkkyä ja pisteet matkasi Pohjanmaalle. Joukkueiden ero ei järin suuri ollut, pelillisellä puolella Jymyn kokemus ja yhteispeli pelaajien välillä oli toimivampaa.

Esimmäinen erä alkoi molemmilta tunnustelemalla ja runsaslukuinen yleisö huokaili lehtereillä, kauaa ei kuitenkaan hissuteltu vaan mylly käynnistyi ja alkoi kiivas taistelu. Erä Jymylle ja toiseen erään isännät hioivat kynsiään senverran että tauolle päästiin 1-1 tilanteesta.

Latausta haettiin kovasti, mutta liikaa puristettiin. Kolmas alkoi meidän virheillä eikä Nurmolaiset ujostelleet vaan painoivat menemään, runsaat vaihdotkaan eivät herättäneet joukkuetta.

Neljäs erä jatkui samalla kaavalla kuin aikaisemmatkin. Pohjalaiset olivat jo karkaamassa selvään voittoon, Tomi Niemi kuitenkin syötteli tilanteen tasoihin 18-18. Takaa-ajo pysähtyi kuitenkin 20-21- tilanteessa muutamaan palloon, joista pelaajat ja tuomarit olivat erimieltä. Erän lopussa kuumettiin ehkä liikaa ja rutistus ei riittänyt. Nurmon Jymy oli odotetun kova, haastettiin ihan hyvin ja keväällä otetaan sitten revanssi.

Palkitut ansaitusti Jymyn Timo Alanen ja isännistä Darius Abromavicius, joka pelasi kipeällä sormella urheasti.

Betonimiehet saavat jatkoa kotiotteluiden sarjaan sunnuntaina, vastus senkun kovenee. Oulun Etta tulee vieraaksi käärmeen pesään, betonimylly laulaa tylyä kolinaa ja Liigaan mielivät oululaiset saavat maistaa tunnelmaa. Lentopalloseura Etta on jo tällä kaudella kyykyttänyt liigajoukkueita, Riento ja Pateri kaatui Cupissa ja paikallinen Kempele antautui harjoitusmatsissa. Ainakin kuusikollien pääsarjassaa pelanneita miehiä on oululaisilla heittää kentälle.

Sunnuntaina siis jatketaan uusilla eväillä, klo 19.00 pilli soi !