Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Tiikerit säikytti betonimiehiä Kokkolan keskustassa

28.10.2008 Kyyjärven Kyky - Hannu Kalliojärvi

Ei opi joukkue voittamaan ennenkuin on hävinnyt tarpeeksi monta peliä.

Kokkolassa saatiin jatkoa tappioputkeen. Tiikerit murahti pari kertaa kun oltiin ekassa erässä niskanpäällä ja sitten alkoi meidän virhetehtailu. Sillä saralla tuntuu tekemistä piisaavan, yhtälailla pelureilla kuin valmentajalla.  Edelleen samaa rataa on menty peli peliltä, joka kerta pysytään alussa mukana ja pari virhettä niin päät painuu. Tiikereiden ei tarvinnut ihmeitä esittää kun meidän mylly hyytyi. 

Kokkolan raati valitsi tiukan pohdinnan jälkeen betonimiesten parhaaksi Henrik Huumarkankaan. Mies teki minkä pystyi, flunssa oli syönyt parhaat mehut Henkastakin. Toinen erä oltiin vielä 20-20 tilanteessa, sitten oma syöttövirhe ja pari muuta huolimattomuusvirhettä niin eväät oli syöty.

Ketään ei voi yksittäin osoittaa, kaikkien on parannettava. Harjoituksissa mennään jo oikealla tasolla, mutta otteet on saatava siirrettyä peleihin. Sanoisiko joku että vika on päässä. Itse olen eri mieltä, tarvitsemme aikaa ja pelejä. Kokemusta ei saa kuin pelaamalla ja onhan joukkue uusiutunut viimevuodesta. Laitetaan nyt tappion syyksi vaikka sitten tuo kellojen kääntäminen, olisko siinä aikaero vaikuttanut.

Uusi mahdollisuus on edessä. Tulevana sunnuntaina vastaan asettuu HU-Kalajoki. Vastustaja on fuusio, Himangan ja Kalajoen lentisvoimat yhdistyivät kuten kuntaliitoskin vie pitäjät yhteen vuodenvaihteessa. Joukkue on kasattu raunioista, jotka Tiikereihin lähteneet miehet jättivät jälkeensä. Jäljelle jäi kuitenkin paljon kokemusta ja perinteitä lajin parista löytyy. 
Esa Lauri on vuodesta toiseen jaksanut painaa lajin eteen. Kulttuuri on Keskipohjanmaan kovin ja taas on joukkue sarjassa. Ilman paineita sarjaan omilla nuorilla ja osin konkareilla lähtenyt ryhmä tulee olemaan vaarallinen, on vain ajan kysymys kuka on ensimmäinen suupala nälkäiselle HU-Kalajoelle. 

Toivotaan että Kyky-Betset herää ja saa pistetilinsä aukenemaan. 
Taitaa olla muuten uusi mylly jo tilauksessa. Tulkaa katsomaan su. 2.11. klo 19.00