Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Etta opetti Kykyä

22.10.2008 Kyyjärven Kyky - Hannu Kalliojärvi

0-3 ja pisteet Ouluun.

Ensimmäinen erä oli kohtuullinen, 17-17 tilanteeseen saaka pysyttiin mukana ja oltiin välillä edelläkin. Sama vaiva kuin aikaisemmissakin peleissä, erien loput pitää uskaltaa vaan pelata pää kylmänä. Kokemusta tulee pelaamalla ja meidän aika tulee vielä. Ettalla rutiinia oli sen verran enempi, että ilman Juha Ahoa pelanneet vieraat hoitivat pelin perusasioilla. Syöttö ja taktinen osaaminen oli astetta parempaa, näissä osa-alueissa betonimiehillä riittää kirittävää. Neljä peliä takana ja voitto puuttuu. Alkusarjan vastustajat kiikkuvat taulukon kärjessä, joten vastus on ollut kovaa.

Tulevana sunnuntaina Kyky-Betset matkaa paikallisotteluun Kokkolan Tiikereitä vastaan. Tiikerit on herännyt henkiin 15 vuoden unesta ja haluaa ottaa ensimmäiset pisteet kotisalissa meidän kustannuksella. Vieraspisteet he hakivat Kajaanista, joten varmaan on tarkoitus jatkaa voittoputkea. Paineet on siis Tiikereillä, me lähdetään kiusaamaan ja yrittämään avauspisteitä. Ilmaiseksi emme anna emmekä saa mitään.

Mainittakoon edellisestä viikolopusta sen verran, että Niko-Matti Koskela kokeili lauantaina MuurLen mukana Kempeleessä liigäympyröitä. Farmin kautta kehityspelaajasääntö mahdollistaa pelaamisen kahdessa joukkueessa.