Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Partiopiirimme synttäreillä

27.9.2008 Eevaliisa Hakola/ Kyypartio

Niin vain käytiin kalakukkojen kotikaupungissa synttäreillä.

Mutta kalasta saatika kukosta emme nähneet vilaustakaan. Aika paljon muuta sitten nähtiin ja koettiinkin. Kuopio-hallissa juhli noin 1500 Järvi-Suomen partiolaista yksi vuotista taivaltaan. Viiden partiopiirin yhdistyminen on vaatinut työtä ja tahtoa, vapaaehtoisesti. Olo synttäreillä oli leppoisaa, sai olla pieni osa,  suuresta piiristä. Ja tekee tosi hyvää nähdä muita partiolaisia ja seurata vaikka heidän lippukuntatapojaan.

Kyypartion isommat partiolaiset loistivat poissaolollaan:) Mutta mukana olleet sudarit suoriutuivat tosi mallikkaasti esim. ensimmäisestä paraatistaan. Ella ja Emmi toimivat lippuairueena upeasti. Ja hienosti sujui matkanteko kaikilta muiltakin, vaikka välillä vähän kyljessä pistikin reipas kävelytahti.

Kolmen tunnin aikana partiolaiset tutustuivat erilaisiin ohjelmapisteisiin. Lounasta nautittiin omista astioista, näin tuotimme mahdollisimman vähän jätettä jälkeemme. Ja partion 100- vuotis synttäreillä mukana olleet varmaan huomasivatkin, että myös muuta materiaalia oli kierrätetty. " No Niin" komennolla saimme liikettä niin, että vanhempaa jo vähän hirvitti. Mutta lapset ne jaksaa!

Esillä oli paljon uutta partion ohjelmauudistuksesta. Esim. värit. Keltainen on sudujen ja oranssi seikkailijoiden väri. Tarpojat on violettia ja samoajat vihreitä. Vaeltajat (Kimmo ja Vilma) ihan ruskeita. 

Kuvalliset tuotokseni synttäreiltä ovat surkeita. Siispä huudan sinua apuun KyyEki! Jäämme odottelemaan lisää synttärikuvia- ja uutisia.