Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

4H:n, nuorisotoimen ja nuopparin kuulumisia

16.9.08 Katariina Rauma/4H, nuorisotoimi

Syksy on käynnistynyt 4H-yhdistyksessä hieman "sormisuussa"-tunnelmissa kun tämä uusi toiminnanjohtaja yrittää ihan tosissaan räpeltää ja sovittaa Arokin Leenan jättämiä saapikkaita jalkaansa.

Ei ihan suoralta kädeltä passaa, mutta ehkäpä niistä tossuista muokkautuu aikaa myöten sopivat ja omannäköiset.

4H-pikkukokkien kanssa on kuitenkin jo kerhotoiminta aloitettu. Parina viikkona ollaan kokoonnuttu ja leivottu vesi kielellä teeleipiä ja pizzaa. Tarkoitus olisi jollakin viikolla viettää lettukestipiknikki, saapas nähdä ovatko kelit meille vielä suotuisia.

Nuorisotoimen kanssa yhteistyönä (tässä ihan kohta,hehheh-on meinaan pari kertaa jo kyselty ettäjotta MILLON se alkaa...) pyörähtää käyntiin kokkikerho ja kädentaidot/askartelu/kuvataidekerho,pääsevät lapset herkuttelemaan ja taiteilemaan. Tarkempi aikataulu tulee lähiaikoina.

Nuopparin aukioloajat ovat kutakuinkin seuraavanlaiset:

ti klo 18.30-21

to klo 17.30-21 ja

su klo 17-21

myöhemmin iltojen pimentyessä ja kelloja käännettäessä (anteeksi huono suomenkieleni, olen perholaissyntyinen...) aikatauluja voidaan hioa vähän aikaisemmaksi, katsotaan nyt...

Aivan pakko mainita tässä välissä: Ihanat nuoret panivat hösseliksi ja maalasivat nuopparin kahvihuoneen seinät. Työ on vielä kesken kun innostus  ehti jo vähän lopahtaa,mutta teen jutun kuvineen meidän pikku rempasta kunhan saadaan viimeisetkin siveltimen vedot seinään. Että sitä ootellessa...

Yläasteelaiset saavat tulla tiistaisin klo 17-18.30 välisenä aikana kokkailemaan nuopparille. Tarkoituksena ei ole taiteilla "viidentähdenravintolagourmet"-ruokia vaan pikkunaposteltavaa esim. nuoppari-illaksi itsellensä. Rohkeasti vain mukaan!

Retkiäkin on tulossa. Yleisön pyynnöstä lähdetään pelailemaan paintballia 4.10 johonkin päin metsikköä  jos perille löydetään. Retki on tarkoitettu 7lk ylöspäin, siitä tulee tiedote yläasteelle lähiaikoina sekin.

Mitäs vielä...ainiinjoo: Lyhykäinen uuden toiminnanjohtajan esittely lienee paikallaan. Katariina Rauma, asuu Hokkasenahossa, rakastaa hevosia, koiria, luontoa, ihmisiä ja elämää. Toivoo sujuvaa yhteistyötä tulevina vuosina kaikkien mahdollisten ja mahdottomien tahojen kanssa!