Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Huikeita matkakertomuksia luvassa!

4.10.2008 Kyyjärven Mediamyllärit ry - Aaro Toppinen

Oletko koskaan pohtinut millaista olisi ajella moottoripyörällä Kiinassa? Sen verran ehdin aineistoon tutustua, että tuskin osaatte kuvitellakaan mitä kaikkea voi sattua.

Ex-kyyjärveläinen, nykyisin Espoossa asuva (ja toivottavasti tuleva paluumuuttaja; yllekirjoittaneen lisäys:)) Erkki Peura luovutti Nopola Newsin käyttöön kaksi-osaisen ja yli 60-sivuisen Moottoripyörällä Tiipetiin -matkakertomuksen kuvineen.

Erkki on työskennellyt Nokian palveluksessa ympäri maailmaa mm. pari vuotta Kiinassa. Kiinassa syntyi ajatus muutaman muun suomalaisen ja yhden saksalaisen kanssa siitä, että millaista olisi käydä moottoripyörällä Tiipetissä, ehkä ensimmäisinä suomalaisina. Ajatus kypsyi muutaman lyhyemmän Kiinassa tehdyn testireissun perusteella. Ajelusta Kiinassa ja varsinkin maailman katolla erittäin korkealla oli jo ennakkoon tietoa sen verran, että haasteita tulee riittämään!

Elämässä riittää haasteita, mutta ne ovat yleensä voitettavissa mikäli suomalaista sisua riittää, toteaa Erkki. Jatkossa näihin haasteisiin ja niiden voittamiseen itsekukin voi päästä mukaan Nopola Newsin välityksellä. Ja kukapa tietää vaikka jopa englanniksi siellä rapakon takana tai muilla englantia puhuttavilla alueilla. Vinkkinä sinne Karstulan suuntaan.

Kertomukset on aiemmin julkaistu Moto1 -lehdessä, mutta nyt ensimmäistä kertaa kansalaismedian sivuilla jatkokertomuksena.

Matkakertomuksia julkaistaan jatkosarjana kuukausittain, joten mielenkiintoisia juttuja loistavine kuvineen on luvassa pitkälle tulevaisuuteen.