Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Myytävänä grilli-kahvio-pizzeria Kyyjärvellä!

Myydään 146,6 m² liikehuoneisto Kyyjärvellä Honkalehdontiellä.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärven yrittäjät pitivät syyskokouksen

Kyyjärven yrittäjät/ Katriina Oinonen 17.11.08

Syyskokous pidettiin poikkeuksellisesti ennen perinteistä jouluruokailua, koska syysjuhla ja Vuoden Yrittäjäpalkinnon jako pidetään tänä vuonna yhdessä 4 muun yrittäjäyhdistyksen kanssa kuun lopussa Wanhoissa Wehkeissä

Kahvittelun jälkeen muistettiin kunniakirjalla ja kukilla 30 vuotta toiminutta Reijo Uusisalo Oy:tä. Reijo ja Jari-Pekka kertoivat yrityksen taipaleesta ja nykyisestä tilanteesta. Tilausmatkat ovat kovasti lisääntyneet, mutta koulukuljetuksiakin ajetaan edelleen. Reijo totesi, että koululaiset ovat pysyneet yhtä mukavina kuin alkuaikoinakin.

Yhdistys oli saanut tämän syksyn aikana 4 uutta jäsentä ja yhdistyksellä on tällä hetkellä 38 jäsen yritystä. Uudet jäsenet ovat Juha Eteläkari Tmi, Medi-Shi Terapiahoidot ja koulutus, Metallisorvaamo Patovisti ja Asennus ja korjauspalvelu Pasi Kirvesmäki. Pasi oli mukana kokouksessa kertoi yrityksen toiminnasta ja harrastuksistaan.

Syyskokouksessa valittiin puheenjohtajana jatkamaan Jaakko Uusisalo. Hallituksessa jatkavat Tuula Lillvis, Markku Muli, Lasse Sauramäki, Katriina Oinonen, Lauri Lahtinen, Tapio Kaltiainen, Jari-Pekka Uusisalo, Kai Oinonen, Jouni Saukko  ja Anita Collin.