EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky-Betset vs HU-Kalajoki

3.11.2008 Kyyjärven Kyky - Hannu Kalliojärvi

Sunnuntaina pelattu M1-sarjan ottelu ei todellakaan ollut korkeatasoista lentopalloa.

Kamppailu oli molemmille joukkueille sangen tärkeä ja jännitys oli sen mukaista. Voittajalle oli tarjolla kauden avauspisteet. HU-Kalajoki tuli nöyrällä mielellä ja tekivät juuri sen mitä pystyivät, kiusasivat minkä kerkesivät ja betonimiesten jalat hyytyivät. Välillä näytti kuin oikeasti olisi ollut kintut valettu betoniin.

Onneksi meillä on mahtavin kotiyleisö, joka jaksoi kannustaa ja oman lisäpotkun antoi tietenkin "Hapettaja". Varmasti suuri merkitys, kun kauan odotettu ikoni palasi joukkueeseen ja sai miehet rennoksi.

Pelissä ei hienouksia tarjoiltu mutta jännitystä riitti viimeiseen pisteeseen saakka. Apina on nyt pudotettu niskasta. Katsokaa pöytäkirjan lukemia niin näette kuinka tasainen peli loppujen lopuksi oli. Jossakin on laskettu pelin erän ja pelin kestävän saman verran minuutteja kuin hävinnyt saa erässä tai ottelussa pisteitä. 110-110 menivät pikkupisteet ja ottelun kesto 109 minuuttia.

Niin tärkein meinas taas unohtua, voitto tuli kotiin meille kaikille, jotka hommassa ollaan mukana, enempi tai vähempi! Erin 3-2.