Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Vielä mahtuis mukaan teatteriin...

Terhi Juoperi / MLL / S.H

Kuka pelkää noitia? Esitys Jyväskylässä la 13.12, viellä ehdit ilmoittautua mukaan. Tervetuloa!

Koko maailman mahtavimmalla ylinoidalla on katala suunnitelma. Hän aikoo tuhota kaikki Suomen lapset. Toteuttaakseen suunnitelmansa ylinoita on kutsunut Suomimaan noidat koolle hotelli Loistolaan. Samassa hotellissa lomailee myös pieni poika isoäitinsä kanssa. Poika saa vihiä herttaisina rouvina esiintyvien oikeiden noitien kaameasta päämäärästä. Poika ryhtyy taisteluun noitia vastaan - taisteluun, jossa tarvitaan kekseliäisyyttä, rakkautta ja rohkeutta.

Jos olet reipas eskarilainen tai isompi, tule Jyväskylän kaupunginteatteriin katsomaan kuinka pojalle käy ja mikä on noitien kohtalo...

Lähde mukaan seikkailemaan noitien kanssa. MLL järjestää teatterireissun kaikille kiinnostuneille 13.12.08. Lähtö  "essolta" kello 11.00. Esitys alkaa kello 13.00 ja kestää 1.45h. Esityksen jälkeen mahdollisuus käydä ostoksilla tai syömässä keskustassa. Kotimatkalle lähdemme kello 18.00.

Liput mll:n jäsenille vain 5 euroa. Muille aikuiset 14,- , lapset, opiskelijat ja työttömät 8,- Kyyti jäsenille ilmainen, muut 2,- henkilö tai 5,- perhe.Sitovat ilmottautumiset Terhi Juoperille puh: 040 5465 136 tai t.juoperi@hotmail.com 27.11 mennessä.