Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Moottoripyörällä Tiipetiin (3)

Hyvin nukutun yön ja ravitsevan aamiaisen jälkeen jatkoimme matkaa eteenpäin.



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Katso lisäkuvat   

Moottoripyörällä Tiipetiin (3)

1.11.2008 Teksti ja kuvat: Erkki Peura - AT

Hyvin nukutun yön ja ravitsevan aamiaisen jälkeen jatkoimme matkaa eteenpäin.

Kaupungin rajalla oli, myöhemmin tutuksi tuleva lämmönmittaus, elikkä suurimpien kaupunkien rajoilla, provinssien raja-asemilla sekä hotellein yhteydessä mitattiin matkustajien ruumiinlämpö. Mikäli olisi ollut kuumetta niin siitä pääsisi välittömästi armeijan ylläpitämään sairaalaan eristykseen muiden kuumeisten kanssa, eikä pois pääsystä olisi varmaan tietoa.

Kaupungista päästyämme tie, jota olimme ajaneet vuotta aiemmin ja joka silloin oli ollut hyvässä kunnossa oli pistetty täydellisesti uuteen uskoon. Välillä tien pinta oli rikottu jonkin takia joka ei koskaan selvinnyt miksi, välillä taasen oli kietoteitä jotka olivat lähinnä tarkoitettu kameleille. Tiessä oli pitkiä osuuksia jossa joka puolen kilometrin päästä tie oli kaivettu auki. Ajaessa X11:sta oli kuin olisi ollut Drag Race:n kisoissa, 450 m kiihdytys ja sitten tiukka jarrutus, hyvin hitaasti kohdan ohi, että ei rikkoisi öljypohjaa ja taas kaasu pohjaan jotta pysyisi muiden mukana. 

Toisen yön vietimme Linhe:ssä tutussa hotellissa jossa olimme olleet vuotta aiemmin, sitä ei oltu suljettu SARS:in takia. Ongelmaksi taas kerran tuli syöminen, koko kaupungissa ei ollut yhtään auki olevaa ravintolaa. Onneksi löytyi paikka josta sai ostetuksi esikeitettyjä kanankoipia joita sitten kuumennettiin hotellin aulassa kosanilla. Aamulla ei hotellissa ollut järjestetty aamiaista joten tyydyimme omiin järjestelyihin tämän asian suhteen. Kun olimme luovuttamassa huoneita tuli välittömästi huoneeseen mies ruiskun kanssa ja ruiskutti jotain ainetta huoneen täyteen, kaippa sillä estettiin meidän hapatuksen leviäminen siinä hotellissa sekä kaupungissa.