Veikon Katsastus Oy

Vanha henkilöauto

Aidosti kotimainen katsastusyritys Jyväskylässä, Suolahdessa ja Karstulassa tuo menopelisi Veikon Katsastukseen!

Veikon katsastus on Suomen ensimmäisen katsastusyrittäjän, Veikko Rajalan, perustama uusi katsastusyritys. Ensimmäinen toimipiste avattiin Jyväskylään Kuormaajantielle vuonna 2012 ja vuosina 2017-2018 avattiin toimipisteet Suolahteen, Karstulaan ja Jyväskylän Vaajakoskentielle. Veikko itse siirtyi yrityksen taustajoukkoihin vuonna 2017 ja vetovastuun ottivat Veikon poika Juuso Rajala sekä yrityksen ensimmäinen työntekijä Antti Hägg. 

Yrityksen periaatteisiin on alusta asti kuulunut laadukas ja asiakaslähtöinen palvelukokonaisuus. "Tarjoammekin asiakkaillemme monipuoliset katsastuspalvelut. Katsastamme niin autot, mopot kuin perävaunut ja Karstulassa sekä Jyväskylän Kuormaajantiellä myös kuorma-autot..."

Ota yhteyttä ja varaa aika katsastukseen!

Ammattitaitoiset katsastuspalvelut Karstulassa

Katsastukset kevyisiin ja raskaisiin ajoneuvoihin

Veikon Katsastus on laajasti palveleva ammattitaitoinen katsastusasema, joka tarjoaa monipuoliset palvelut. Meiltä onnistuvat kaikkien ajoneuvojen rekisteröinnit ja omistajanvaihdokset sekä määräaikais- ja erikoiskatsastukset niin kevyisiin kuin raskaisiin ajoneuvoihin. Meillä saat mukavaa ja mutkatonta katsastuspalvelua - kuitenkin vankalla osaamisella ja alan kokemuksella. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää tai varaa aika katsastukseen saman tien! Palvelemme myös ilman ajanvarausta, toki silloin pieni odottelu on mahdollista.

Katsastusaseman palvelut

  • määräaikaiskatsastukset
  • muutoskatsastukset
  • päästömittaukset
  • jälkitarkastukset
  • rekisteröintikatsastukset
  • omistajanvaihdokset

Katsastushenkilökuntamme on kokenutta, ammattitaitoista ja huolellista väkeä. Palvelemme sinua rennosti, mutta asiantuntevasti kaikissa katsastusasioissa.

Milloin määräaikaiskatsastukseen?

20.5.2018 eteenpäin ajoneuvojen (poislukien O2-luokan perävaunut ja museoajoneuvot) katsastuspäivä määräytyy edellisen katsastuksen mukaan, eikä enää käyttöönottopäivän tai rekisteritunnuksen mukaan. Myös aikavälit harvenivat; Uusien säännösten tultua voimaan yksityiskäytössä olevat henkilö- ja pakettiautot sekä raskaat nelipyörät on katsastettava ensimmäisen kerran nelivuotiaana ja sen jälkeen joka toinen vuosi. Kymmenvuotiaasta  eteenpäin ajoneuvot on katsastettava vuosittain. Katsastusajankohtaa on helppo siirtää katsastuttamalla ajoneuvo siihen aikaan vuodesta, jolloin sen haluaa seuraavan kerran tuoda katsastettavaksi. Seuraavan katsastuksen ajankohta kuitenkaan ei muutu, jos katsastus suoritetaan katsastusaikavälin päättymispäivänä tai sitä edeltävän 30 päivän aikana.

Voit tarkistaa katsastusajankohdan rekisteröintitodistuksesta, Trafin verkkopalvelusta tai katsatustodistuksesta. Uusia katsastusaikavälejä aletaan noudattaa, kun auto katsastetaan ensimmäisen kerran uusien säännösten voimassaoloaikana. Lisätietoa saat Trafin sivuilta tai kysymällä meiltä neuvoa.

Varaa katsastusaika helposti netistä - katsastus myös ilman ajanvarausta

Koska haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja joustavasti, käytössämme on kätevä ja nopea nettiajanvaraus. Klikkaa itsesi Ajanvaraus-sivulle, niin pääset eteenpäin ajanvarauspalveluun. Palvelemme myös ilman ajanvarausta. Veikon Katsastus tarjoaa hyvät ja edulliset katsastuspalvelut Jyväskylässä - tervetuloa!

Nettiajanvaraukseen  

Jaa sosiaalisessa mediassa

Veikon Katsastus Oy
Taistontie 2
43500
Karstula
asiakaspalvelu@veikonkatsastus.fi
Karstulan toimipiste
014 461 711