Apteekilla huikea Sebamed-tarjous

sebamed
Tarjous voimassa
-

Nyt on sellainen tarjous joka kannattaa hyödyntää. Maaliskuun ajan Sebamed -tuotesarja apteekilla -20%!

Tutkitusti luotettava, laadukas ja turvallinen ihonhoitosarja Sebamed käyttää farmaseuttista laatua olevia raaka-aineita, jotka ylläpitävät ihon hyvinvointia sekä luonnollista tasapainoa ja kauneutta. Tuotesarjan pH 5,5 on ystävällinen iholle. Se tukee ihon omaa, luonnollista suojamekanismia ja sopii myös herkkäihoisille.  Sebamed vahvistaa ihon luonnollista suojaa, aktivoi ihon luonnollisen suojavaipan kehitystä sitoen kosteutta sekä estää haitallisten bakteerien lisääntymistä ja vähentää iho-ongelmia.

Esimerkkejä tuotteista

Pesuneste kasvoille ja vartalolle - Erittäin riittoisa pesuneste kasvoille ja vartalolle. Koostumus sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. Normaalille iholle, myös herkälle ja ongelmaiholle. Koko perheelle!

Pesuneste Olive - Kasvojen ja vartalon päivittäiseen pesuun. Pesunesteen hellävaraiset ja miedosti pesevät ainesosat jättävät ihon pehmeäksi. Oliiviöljystä saatavat tehoaineet pehmittävät ja ravitsevat ihoa. Erityisesti kuivuuteen taipuvalle, herkälle iholle kehitetty pesuneste puhdistaa hellävaraisesti.

Suihkugeelit vesimeloni&minttu ja karhunvatukka&minttu - Herkulliset tuoksut, herkällekin iholle, ilman saippuaa.

Everyday Shampoo - Mieto shampoo koko perheelle. Sisältää puhdistavia, hoitavia ja kosteuttavia ainesosia ihanteellisessa suhteessa. Tuo hiuksille kiiltoa, ryhdikkyyttä ja ilmavuutta.

Käsivoide - Rauhoittava ja pehmentävä käsivoide hyvin kuiville käsille ja kynsinauhoille. 5% karbamidia ja kosteuttavien aineiden runsas määrä auttavat rauhoittamaan ja pehmentämään hyvin kuivaa, pykivää, kireää ja hilseilevää ihoa sekä palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kivijärven apteekki / Kyyjärvi

Keskustie 22
43800
Kivijärvi
014 471 194
kyyjarven.apteekki@apteekit.net

Lääkkeet, reseptit, reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet, lääkejätteiden vastaanotto, lääkkeiden oikea käyttö, lääkeneuvonta, lääkeopastus, lääkeiden, annostelu, tabletit, hintaneuvonta.