Kilometrikisan maaliviiva häämöttää...

Liikunta ja urheilu
Kyyjärven Kyky ry
Tanja Kyrönlahti
fillaristi
tulokset
Kuntasarjan tilanne 25.9.

Kilometrikisan maaliviiva häämöttää...

Kohta täyttyy viisi kuukautta ajamisen iloa ja riemua sekä taatusti kohonnutta kuntoa! Nyt siis kannattaa kilometrit kirjata järjestelmään, sillä kisan päätyttyä järjestelmä sulkeutuu.

Kisa alkoi 1.5 ja tänä vuonna kisataan syyskuun loppuun saakka. Mukana on enemmän osallistujia (yli 37 000 polkijaa) kuin koskaan aikaisemmin. 

Leikkimielisen kilometrikisan etu on, että siihen osallistuminen ei vaadi erityisiä taitoja ja lähes jokaiselta suomalaiselta löytyy pyörä. Pyöräily on helppoa ja mukavaa, kun vauhdin voi säätää oman kunnon mukaan.

Maastopyöräilijöille ei ole omaa sarjaa, mutta itselleen on hauska kirjata kilometrien lisäksi minuutteja. Minuuttikisan päätarkoitus on tehdä kisailusta entistä tasapuolisempaa, madaltaa osallistumisen kynnystä ja kiinnittää huomiota pyöräilystä nautiskelun ja hitaasti kiiruhtamisen iloihin.

Joukkueen sijoitus omassa sarjassaan määräytyy kilometriä per henkilö -tuloksen perusteella. Joukkueen polkema kokonaiskilometrimäärä siis jaetaan joukkueessa kilometrejä kirjanneiden henkilöiden lukumäärällä. Nollatuloksella joukkueessa mukana olevat joukkueen jäsenet eivät vaikuta laskentaan.

Mukaan voi ilmoittautua lisää osallistujia koko kisan ajan ja kilometrit voi kirjata myös takautuvasti. Mukaan hyväksytään kaikki kisan aikana poljetut kilometrit (ja minuutit), myös vapaa-ajan ja loma-ajan pyöräilyt.

Lopuksi on hyvä muistaa, että tämä on leikkimielinen kisailu, jonka päätarkoitus on innostaa ihmisiä pyöräilemään. Kunkin osallistujan itse merkkaamat kilometrit ja minuutit perustuvat viime kädessä luottamukseen ja toivomme kanssapolkijoilta korkeaa moraalia tässäkin suhteessa.

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset