Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Nopola Newsin blogit

Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan Nopolan blogeja - Nopolokeja. Tälle pääsivulle kootaan lista käytössä olevista blogeista (=tällä hetkellä yksi). Uusimmat kommentit näkyvät oikeassa palstassa. Kunkin blogin vieressä on tiivis kuvaus siitä, mihin se on tarkoitettu ja vastuuhenkilöiden tiedot. 

Suhinoita Suomenselältä

Nopoloki - Suhinoita Suomenselältä on Viiden Kunnan Sanomien toimittajien ylläpitämä blogi. Toimittajat tekevät "päänavauksia" mielenkiintoisista aiheista, joita lukijat voivat kommentoida Info-sivun hengessä. Otsaa ei siis kannata laittaa ryppyyn vaan mieluummin pilkettä silmäkulmaan. Tervetuloa rakentamaan alueemme yhteistä tulevaisuutta. Ylläpito: Viiden Kunnan Sanomat / Ilkka Salonen ja Pasi Antila

Nopolokit ovat ns. ryhmäblogeja eli taustalla on aina tiimi, jonka jäsenet kirjoittavat juttuja, joita lukijat voivat kommentoida. Tiimi vastaa tuottamastaan sisällöstä, ylläpidosta ja julkaisemistaan kommenteista. Kommentit eivät tule automaattisesti näkyviin vaan vasta senjälkeen, kun tiimi on ne hyväksynyt.
Uusimmat kommentit