Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English
Tervetuloa tutustumaan Suomen ainutlaatuisimpaan verkkojulkaisuun.

Mikä on Nopola News ?

Nopola News on tässä vaiheessa kyyjärveläisten ja Kyyjärven asioista kiinnostuneiden kohtauspaikka. Mikä tästä jatkossa tulee, jää nähtäväksi. Internetin myötä mahdollisuudet ovat rajattomat.  
Tiedontuottajina verkkolehdessä ovat kunnan, seurakunnan ja Kyyjärven Kyvyn lisäksi kaikki yhdistykset, järjestöt ja yhteisöt, kylätoimikuntia unohtamatta. Ylläpito on hajautettu ja eri tahot ovat valinneet tiedontuottajansa. Toimittajakuntaa on jatkossa lähes 100 henkeä eli yli 5 % Kyyjärven asukkaista. 
Erilaiset kirjoitus- ja uutisointityylit tulevat olemaan Nopola Newsin suola. Jos joku kirjoittaa kaikki sanat yhteen pötköön tai yhdyssanat erilleen, niin vastattaa; entä sitten tai "sou vot". Jos asia selviää ja tiedotus toimii, niin sehän tässä on tärkeintä. Tässä julkaisussa tulee nimittäin olemaan myös arvostettujen ihmisten, huippuasiantuntijoiden, kansanedustajien ja vastaavien tahojen kirjoituksia, jotka on varmasti tarkistettu oikolukuohjelmilla ja sihteerien toimesta useaan kertaan.
Pääasia kuitenkin on, ettei ketään loukata tai sorreta ja kirjoittelu tapahtuu hyvässä ja rakentavassa hengessä. Toki liian imelä tästä ei saa tulla, joten suolaakin tarvitaan eli myös negatiivisista asioista tiedotetaan.  Mutta sokerina pohjalla ja kuorrutuksena kakun päällä tulevat olemaan nämä kyläläisten, tavallisten ihmisten jutut tavallisille ihmisille.

Verkkolehti on siis jaettu aihealueisiin, joiden alla uutisointi tapahtuu. Verkkolehti toimii ja pävittyy kuukauden ajan kuin portaali, mutta myös vanhat numerot jäävät talteen. Niitä voi sitten lueskella myöhemmin ja tarkistaa asioita.

Tavoitteenamme on, että tulevaisuudessa kaikki oleellinen voidaan lukea verkkolehden sivuilta, koskee se sitten tapahtumia, ostos- ja menovinkkejä, kokouskutsuja, perheuutisia, ulkomaan uutisia, kunnan päätöksiä, vatsakipua, nuorisoa, senioreita jne. Luetteloa voisi jatkaa loputtomiin.

Koko kuntaa koskevan tapahtumakalenterin sekä yritysten ostos- ja menovinkkien kytkeminen yhteen luo myös aivan uudenlaisen markkinointikanavan yrityksille ja tapahtumien järjestäjille.  Tulevaisuudessa Kyyjärvellä nähdäänkin varmasti monenlaisia mielenkiinoisia ristiinkytkentöjä eri toimijoiden välillä.

Nopola News On Air

Kun koko pakettiin lisätään vielä nettiradiotoiminta suorine lähetyksineen, alkaa homma olla kasassa. Nettiradion kautta voit kuunellä esimerkiksi valtuuston kokouksia, jumalanpalveluksia, urheilukilpailujen selostuksia ym.
Myös yhtäaikaiset lähetykset ovat mahdollisia ja kuuntelija voi vapaasti valita kiinnostavimman ohjelman.
Lähetykset taltioidaan digitaaliseen muotoon, joten ne voidaan kuunnella myös jälkikäteen. Esimerkkinä valtuuston kokoukset, jotka arkistoidaan CD:lle ja päätökset jäävät näin ollen myös jälkipolvien ihmeteltäviksi.

Oheisten linkkien kautta saat lisätietoja ja pääset tutustumaan toimintaan.

Nopola Newsin tiedontuottamiseen ja organisointiin on perustettu Kyyjärven kunnan hallinnoima hanke Tiedon tuottaminen Internetiin ja tuotantoketjujen organisointi. Hankkeeseen on saatu Leader+ rahoitusta Viisari Ry:n kautta, joten kiitos kuuluu myös heille.

Mielenkiintosia luku- ja kuunteluhetkiä Nopola News verkkolehden puolesta toivottavat :

Irma Mäkelä, Veikko Huumarkangas ja Aaro Toppinen

     

Nopola News yhteystiedot:

Kyyjärven Mediamyllärit ry
Tuliharjuntie 5
43700 Kyyjärvi
puh. 044 - 459 7173
puh. 044 - 459 7100
tietohanke (at) kyyjarvi.fi

Kyyjärven sää

Muita ohjeita ja linkkejä:


Kyyjärven Mediamyllärit ry:n jäsenyys
Ohjeita tiedottajille
Palaute / Juttuvinkit
Tiedontuottajat
 

___________________________


_________________________