Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Nopolan alakoulun kevätjuhlat

29.5.2009 Pirkko Kotanen/ kuvat Esa Nieminen

Taasen on vuosi vierähtänyt ja on vietetty tämän lukuvuoden alakoulun kevätjuhla.

Tilausuus alkoi tutulla virrellä, Jo joutui armasa aika ja sen jälkeen rehtori Maija-Liisa Immonen toivotti juhlaväen tervetulleeksi juhlaan.

Laululla Manne Mato aloitettiin oppilaiden esitykset. Eskarin reippaat oppilaat esiintyivät siinä Eeva-open johdolla ja lisäksi lausuivat runon.

Kummastusta herätti viidesluokkalaisten poikien esittämä Hölmöläisten touhu järven rannalla. Näytelmä kertoi hevosen kouluttamisesta.

Marja-Terttu-open eput kertoivat ajatuksiaan kesästä ja mitä kesällä aikovat tehdä sekä leikkivät lisäksi piirileikin.

Riitta-open luotsaamat kolmoset esittivät näytelmän Peikkojen kevät. Näytelmä kertoi rahastosäästämisestä ja sen tuomista riskeistä.

Bändikerholaisten säestyksellä ja Eliisa- open ohjaamana kakkosluokan oppilaat esittivät kaksi laulu, Juokse metsähiironen ja pieni kissanpoikanen.

Toisessa viiden luokan näytelmässä Kaisa-open johdolla kukko ja kettu mittelivät siitä kumpi on ovelampi. Kukkohan se tämän kisan tälläkertaa voitti.

Neljännen luokan oppilaat esittivät Anna-Maria open johdolla lauluja ja kuvia koulun elämästä.

Viidennen luokan näytelmässä Kevättodistus verrattiin sitä kumman todistus oli parempi, isän vain tyttären?

Ennen stipendian jakoa viriteltiin yhteislaulua Koivun oksaan korkealle. Stipendit ja Hymy-patsaat jakoivat rehtori Maija-Liisa Immonen ja vararehtori Kaisa Tamminen.

Vuoden 2009 stipendit saivat seuraavat oppilaat: Koulun stipendin hyvästä koulumenestyksestä sai Merja Tuukkanen, Lions clubin stipendin sai Jussi Hänninen myönteisestä asenteesta kouluun ja oppilastovereihin. Lions Ladyjen stipendit saivat Essi Lampila ja Elias Noponen.

Hymy-patsaat saivat Venla Hakola ja Joni Huumarkangas. Musiikki-opiston stipendin sai Lotta Vallivaara.

Viidennen luokan puheen kuudesluokkalaisille lukivat Miro Rautiainen ja Tilla Peuranen. Yhteisesti laulettiin kuudennelle luokalle jäähyväsislaulu ja jaettiin heille ruusut.

Juhlan juontajana toimivat Anni Paananen ja Riku Vihavainen.

Nopolan koulun oppilaat ja työntekijät toivottavat kaikille oppilaille, heidän vanhemmilleen ja muulle perheelle oikein leoppisaa, renttouttavaa, aurinkoista ja iloista kesää.

Kiitokset myös äänentoistosta Veikolle ja valokuvista Esalle.